Sport

Unul dintre cei mai importanţi jucători ai Craiovei revine în derby-ul cu FCSB. Anunţul lui Reghe: “E apt!”. Exclusiv

Laurenţiu Reghecampf a anunţat revenirea lui Lyes Houri pentru derby-ul cu FCSB. Mijlocaşul va fi în lot pentru meciul de duminică şi chiar ar putea fi folosit din primul minut.
26.11.2021 | 19:23
Unul dintre cei mai importanti jucatori ai Craiovei revine in derbyul cu FCSB Anuntul lui Reghe E apt Exclusiv
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova joacă derby-ul rundei a 17-a din Liga 1 împotriva FCSB-ului. În tur, roş-albaştrii şi-au umilit rivala la titlu cu 4-1, iar echipa lui Laurenţiu Reghecampf caută revanşa în meciul programat duminică, de la ora 20:30.

Unul dintre cei mai importanţi jucători ai Craiovei revine în derby-ul cu FCSB! Anunţul lui Reghe: “E în lot!”

Reghe are motive de bucurie cu două zile înaintea derby-ului. Lyes Houri a reintrat în programul echipei şi va putea fi folosit în meciul cu FCSB, deşi, iniţial, era suspect de ruptură musculară.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Universităţii Craiova a spus în exclusivitate pentru FANATIK că Lyes Houri şi-a revenit şi dacă nu va intra din primul minut, cu siguranţă va fi pe bancă:

“Houri e apt. A făcut două antrenamente. Face și astăzi, și mâine. Vedem. Houri a intrat, dar și la el suntem acolo la limită, pentru că a avut o problemă musculară.

ADVERTISEMENT

Dacă nu o să intre din prima, o să fie bancă. Asta în cazul în care nu se întâmplă nimic în următoarele zile”, a spus Laurenţiu Reghecampf pentru FANATIK.

Lyes Houri a intrat rapid în primul “11” pentru olteni!

Lyes Houri este unul dintre oamenii de bază ai lui Reghe la Craiova. Jucătorul a fost împrumutat în vară de la Fehervar şi a intrat rapid în “primul 11” al alb-albaştriilor.

ADVERTISEMENT

Mijlocaşul s-a accidentat înaintea confruntării cu FC Argeş, prima din retur, pierdută de olteni cu 2-3. Din fericire, Houri nu a avut ruptură musculară, astfel că a putut reveni mai rapid la antrenamentele echipei.

Presiune mare pe Craiova înaintea derby-ului!

E presiune mare pe olteni înaintea confruntării cu FCSB. Universitatea Craiova a pierdut în ultimele două etape: 0-1 cu Farul Constanţa şi 2-3 cu FC Argeş, iar echipa lui Reghe s-a depărtat la 14 puncte de lider.

ADVERTISEMENT

Fostul jucător al Universităţii Craiova, Pavel Badea, a declarat că în cazul unei înfrângeri în faţa rivalei, “Ştiinţa” riscă să rateze play-off-ul, având în vedere şi punctele irosite în ultimele etape:

”Le doresc jucătorilor noştri să fie uniţi şi să aducă un succes foarte important, pentru că, altfel, primul obiectiv şi totodată cel mai important al sezonului, calificarea în primele şase echipe, este extrem de greu de obţinut”, a spus Badea.

FCSB are şase puncte avans înaintea meciului direct. Roş-albaştrii se află pe poziţia secundă cu 34 de puncte şi speră la un succes care să o aducă mai aproape de liderul CFR Cluj, desprins la 8 puncte în frunte.

  • 6 victorii a obţinut FCSB în ultimele 10 meciuri directe
  • 29 august 2021 este data la care roş-albaştrii au pierdut ultima dată în Liga 1 (1-4 cu CFR Cluj)

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 2,18 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT