Life

Unul dintre cele mai faimoase cupluri de la Căsătoriți pe nevăzute a dat vestea cea mare. Ce decizie au luat Cristina și Georges

Cristina și Georges formează una dintre perechile emisiunii „Căsătoriți pe nevăzute”. Cei doi tineri au dezvăluit ce au hotărât după ce au ieșit din show-ul de la Pro TV.
17.11.2021 | 17:34
Unul dintre cele mai faimoase cupluri de la Casatoriti pe nevazute a dat vestea cea mare Ce decizie au luat Cristina si Georges
Cristina și Georges de la Căsătoriți pe nevăzute, decizie majoră. Ce au stabilit. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Foștii concurenți le-au dat fanilor vestea cea mare. Cei doi au luat decizia de a urmări mai departe cum evoluează lucrurile între ei.

Cristina și Georges sunt unul dintre cele mai faimoase cupluri de la Căsătoriți pe nevăzute, dovadă că oamenii se întreabă ce se mai întâmplă cu ei.

ADVERTISEMENT

Împăcarea a fost inevitabilă, după cum aveau să povestească în cadrul show-ului moderat de Adela Popescu, Bogdan și Shurubel.

Cristina și Georges de la Căsătoriți pe nevăzute, decizie majoră. Ce au stabilit

„Mi s-a rupt sufletul! Simțeam că îmi dau o bucată din mine. A fost oribil. Nu mai avea același farmec să fi rupt certificatul de căsătorie. Am simțit că lucrul acesta ne leagă pe noi.

ADVERTISEMENT

Și indiferent cât de mult timp o să fim împreună sau ce o să facem de acum încolo, eu sper să păstrăm lucrul acela. Când rupem… rupem cu totul”, a mărturisit Georges Francis Felea în emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV.

Fostul concurent și Cristina Diaconu nu au dorit să se căsătorească și au lăsat verighetele pe masă, lucru care i-a dus pe drumuri separate. După o lună în care au stat despărțiți s-au împăcat.

ADVERTISEMENT

Cel care a făcut primul pas a fost tânărul de 26 de ani, care a fost convins că povestea de dragoste merită o a doua șansă. Și exact așa s-au întâmplat lucrurile.

„Primul pas l-a făcut cine ar fi trebuit să-l facă. Adică eu. M-am deschis în fața ei și i-am spus că o doresc pentru ce reprezintă ea pentru mine”, a mai adăugat Georges, în același show.

ADVERTISEMENT

„Eu îl voiam pe el, doar că nu voiam actul acela pentru că îmi era frică de anumite lucruri”, a completat la rândul ei Cristina Diaconu.

Cine este Georges, fostul concurent de la Căsătoriți pe nevăzute

Georges Felea a ales să participe la emisiunea experiment de la Pro TV pentru a-și găsi sufletul pereche, pe care se pare că l-a descoperit în persoana actualei sale iubite.

Născut în Coasta de Fildeș, dar crescut de tatăl și de mătușa sa în România încă de la vârsta de 4 ani, tânărul de 26 de ani este de meserie navigator.

ADVERTISEMENT