Life

Unul dintre cele mai îndrăgite seriale de pe Kanal D se termină. Surpriză pentru telespectatori

Unul dintre cele mai îndrăgite seriale de pe Kanal D se termină diseară, atunci când va fi difuzat ultimul episod. Din fericire, telespectatorii vor avea parte de o surpriză în curând.
12.08.2022 | 09:34
Unul dintre cele mai indragite seriale de pe Kanal D se termina Surpriza pentru telespectatori
Unul dintre cele mai îndrăgite seriale de pe Kanal D se termină. Sursa foto: Kanal D/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Unul dintre cele mai îndrăgite seriale de pe Kanal D se termină astăzi, 12 august. În această seară va fi difuzat ultimul episod al producției, iar telespectatorii vor afla care este deznodământul poveștii.

Unul dintre cele mai îndrăgite seriale de pe Kanal D se termină

Este vorba despre serialul “Mă numesc Zuleyha”, care ajunge astăzi la final.

Diseară, de la ora 20:00, telespectatorii vor putea urmări ultimul episod al serialului turcesc și vor afla care va fi soarta personajelor preferate.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, milioane de telespectatori au stat cu sufletul la gură și au fost alături de frumoasa Zuleyha, protagonista serialului al cărui titlu original este “Bir Zamanlar Çukurova”.

După moartea prematură a soțului ei, Hakan, Zuleyha a rămas singură. Eroina mai are de pus la punct anumite aspecte pentru Cukurova.

ADVERTISEMENT

Betul și Sermin vor avea parte de momente cumplite, provocate de cei cărora le-au creat suferință de-a lungul timpului.

Cuvântul lui Fikret și Lutfiye, singurele rude care au rămas alături de Zuleyha, va cântări enorm în deznodământul poveștii din îndrăgitul serial de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Telespectatorii vor avea parte de o surpriză. Un nou serial se va difuza la Kanal D

Deși producția “Mă numesc Zuleyha” se termină, la Kanal D va fi difuzat un nou serial turcesc începând de săptămâna viitoare.

Miercuri, 17 august, serialul “Infidelul” (“Sadakatsiz”) va avea premiera la Kanal D, de la ora 20:00. Acesta se va difuza de miercuri până vineri, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Serialul are în centru o poveste emoționantă despre viață, iubire și trădare, care îi va surprinde pe telespectatori.

Din distribuția serialului fac parte nume cunoscute din Turcia, iar scenariul este foarte ancorat în realitate.

Protagonista serialului este Aysa, un personaj interpretat de actrița Cansu Dere. Serialul spune povestea femeii care are totul: frumusețe, carieră, un copil și un soț ideal. Atunci când este trădată, viața protagonistei se schimbă radical.

Aysa a rămas orfană de la o vârstă fragedă și întotdeauna și-a dorit să aibă parte de o familie fericită. Cu timpul, ea a devenit un medic renumit și l-a întâlnit pe Volkan (Caner Cindoruk), un arhitect de care a ajuns să se îndrăgostească.

Cei doi și-au întemeiat o familie și au împreună un fiu, Ali. Viața lor se schimbă radical atunci când Aysa descoperă că bărbatul pe care îl iubește duce o viață dublă.

Mai mult, soțul ei a falimentat afacerile familiei și a acumulat datorii uriașe. Aysa vrea să lupte și să se răzbune pe oamenii care au trădat-o. Este în stare de orice atunci când vine vorba de familia ei.

ADVERTISEMENT