Sport

Unul dintre jucătorii daţi afară de Burcă a cerut să joace pe salariu minim la Dinamo! Decizia luată de şefii clubului. Exclusiv

Marius Tomozei a fost exclus din lot de Ovidiu Burcă, dar nu şi-a reziliat contractul cu Dinamo. Fotbalistul a fost de acord să renunţe la bani, dar să poată juca până în vară.
27.01.2023 | 17:15
Unul dintre jucatorii dati afara de Burca a cerut sa joace pe salariu minim la Dinamo Decizia luata de sefii clubului Exclusiv
Marius Tomozei, în duel cu Vali Creţu într-un derby Dinamo - FCSB. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

La Dinamo situaţia rămâne una problematică, atât la nivel administrativ, cât şi tehnic. Greva fotbaliştilor, anunţată în exclusivitate de FANATIK, nu a rămas fără ecouri, iar cinci jucători au fost excluşi din lot.

Unul dintre jucătorii daţi afară de Burcă a cerut să joace pe salariu minim la Dinamo!

Trei dintre ei şi-au reziliat contractele cu clubul. Alin Dudea, Vasile Buhăescu şi Ştefan Fara au încheiat conturile. Marius Tomozei este şi el pe lista neagră, a fost exclus din lot, dar deocamdată este sub contract cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile noastre, fotbalistul a solicitat banii la zi plus alte două salarii pentru a rezilia cu Dinamo, motivul fiind acela că îi este greu să îşi găsească echipă în această perioadă. Mai mult, jucătorul se consideră pedepsit pe nedrept, în condiţiile în care nu ar fi avut niciun amestec în greva de săptămâna trecută.

Şefii clubului nu au fost de acord cu pretenţiile fotbalistului, astfel că Tomozei a venit cu o altă propunere. FANATIK a aflat că fotbalistul a fost gata să îşi scadă salariul până în vară, dar să rămână în lot şi să joace. Nici această variantă nu a fost agreată de conducere.

ADVERTISEMENT

Negocieri grele pentru rezilierea contractului! Tomozei are contract până în vară cu Dinamo

Ovidiu Burcă a anunţat că nu se mai bazează pe el, astfel că jucătorul nu este primit la antrenamente. Până la găsirea unei soluţii, jucătorul a primit o hârtie prin care poate să se antreneze cu oricine. Cele două părţi se vor întâlni şi săptămâna viitoare pentru a negocia rezilierea.

Marius Tomozei are contract până în vară cu Dinamo. Fundaşul tocmai a revenit după o accidentare la ligamentele încrucişate, care l-a ţinut departe de gazon timp de 11 luni. El a fost unul dintre cei cinci jucători sacrificaţi de Burcă, după greva fotbaliştilor, care au refuzat să se antreneze din cauza problemelor financiare.

ADVERTISEMENT
Marius Tomozei a suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate cu FC Botoşani. Sursa: sportpictures.eu
Marius Tomozei a suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate cu FC Botoşani. Sursa: sportpictures.eu

Bogdan Gavrilă negociază şi el plecarea de la Dinamo!

Rămâne de văzut cum va fi rezolvat acest diferend, mai ales că deocamdată niciuna dintre cele două părţi nu vrea să cedeze. Dacă nu se va ajunge la un acord de reziliere, Marius Tomozei va rămâne sub contract cu Dinamo până în vară, iar clubul este obligat să îl plătească până atunci.

Al cincilea jucător de pe lista neagră este Bogdan Gavrilă. A semnat în vară cu Dinamo, dar Ovidiu Burcă a anunţat din start că nu se bazează pe el. Din informaţiile FANATIK, fotbalistul este şi el în tratative pentru rezilierea contractului, însă deocamdată cele două părţi nu au ajuns la o înţelegere.

ADVERTISEMENT

Burcă anunţă că e linişte la echipă după ce a făcut curăţenie

Antrenorul Ovidiu Burcă a anunţat după ultimul amical, 1-1 cu Plopeni, că este linişte la echipă, mai ales că s-au plătit o parte dintre restanţe:

“În momentul de față, este un singur salariu restant. Nu vreau să vorbesc mult despre asta, nu e problema mea cu salariile. Este o zonă de decentă normalitate. Nu este perfect totul, dar lucrurile s-au liniștit. Cred că suntem pe drumul bun.

E o campanie de redirecționare a impozitului. Facem tot ce putem. Este un demers pentru oricine vrea să ne ajute. Nu cred că există mari lipsuri, neajunsuri. Suntem într-o procedură de reorganizare financiare. Apasă, e normal, dar ăsta e momentul, trebuie să ne asumăm. Ce putem să facem e să ne antrenăm și să jucăm cât mai bine”, a spus antrenorul lui Dinamo.

Partea a doua din Liga 2 Casa Pariurilor începe în finalul lunii februarie. “Câinii” sunt pe locul 8, la două puncte de un loc de play-off. Dinamo mai are de jucat cu Unirea Constanţa, Şelimbăr şi Poli Timişoara în sezonul regulat.

  • 6 luni mai are Marius Tomozei contract cu Dinamo
  • 32 de ani are fundaşul
ADVERTISEMENT