Sport

Unul dintre liderii galeriei Rapidului e sigur: „Șumudică nu o să semneze în viața lui cu FCSB!”

Gigi Corsicanu, unul dintre liderii galeriei Rapidului e sigur că Marius Şumudică nu va semna cu FCSB şi îi linişteşte pe fani.
20.05.2021 | 00:30
Unul dintre liderii galeriei Rapidului e sigur Sumudica nu o sa semneze in viata lui cu FCSB
ADVERTISEMENT

Marius Şumudică s-a înţeles cu Gigi Becali pentru a prelua FCSB. Patronul roş-albaştrilor a confirmat mutarea care a creat valuri în fotbalul românesc şi care i-a pus pe jar atât pe fanii Rapidului, cât şi pe cei de la FCSB.

Gigi Corsicanu este sigur că Şumudică nu trădează Rapidul: “Șumi nu o să semneze!”

Gigi Corsicanu, unul dintre liderii galeriei Rapidului, a declarat că Marius Şumudică nu a semnat cu FCSB şi că în viaţa lui nu va merge la rivala roş-albastră pentru că banii lui Becali nu vor putea cumpăra un rapidist:

ADVERTISEMENT

„Nu este adevărat! Nu a semnat! Într-adevăr are ofertă de la Gigi Becali dar nu o să semneze Șumudică în viața lui cu Steaua (n.r. FCSB). Nu a semnat nimic! Dacă eu vă spun, vă rog să vă credeți.

Da bineînețeles că mă implic. E prietenul meu de-o viață! Cu 5 minute înainte să mă sunați voi am vorbit cu Șumi. E adevărat, au avut o discuție, dar Șumi nu o să semneze.

ADVERTISEMENT

“Banii lui Gigi nu au cum să cumpere un rapidist!”

El e supărat că nimeni de la Rapid nu l-a căutat. Era normal să îl caute cineva de la Rapid, dar asta e altă problemă. Banii lui Gigi nu au cum să cumpere un rapidist! Garantez 101%. Mă bazez pe relația mea cu el, am o relație foarte strânsă cu el, eu vorbesc de 20 de ori pe zi cu el.

Marius Șumudică e antrenor liber de contract și licitează și el. Nu e normal să facă lucrul ăsta? Sunt mai mulți care îl vor”, a spus Gigi Corsicanu pentru Prosport.

ADVERTISEMENT
Gigi Coriscanu

Şumudică, contestat şi de fanii FCSB: “Şumudică nu are ce căuta la Steaua în viaţa lui! În viaţa lui”

De cealaltă parte, Marius Şumudică este deja contestat de fanii celor de la FCSB. Unul dintre liderii de galerie ai FCSB, Gheorghe Mustaţă, a declarat că Şumudică nu are ce să caute în viaţa lui la echipă:

“Nu există! Şumudică nu are ce căuta la Steaua în viaţa lui! În viaţa lui. Noi îl sfătuim să îşi vadă de treaba lui, e mai bine să se ducă la altă echipă, la noi nu are ce căuta.

ADVERTISEMENT

Nu va sta o clipă pe bancă. Din momentul ăsta, dacă e adevarată informaţia, îl sfatuiesc cel mai bine, îl respect ca om, are performanţe, dar nu are ce căuta la noi”, a fost mesajul dur al lui Mustaţă.

Toni Petrea nu a mai vrut să rămână!

Gheorghe Mustaţă şi mai mulţi ultraşi ai roş-albaştrilor au fost la Giurgiu pentru a-i cere demisia lui Mihai Stoica. În momentul în care au auzit de varianta Marius Şumudică la FCSB, fanii au început să scandeze şi împotriva antrenorului.

Toni Petrea a fost prima variantă de antrenor la FCSB, însă actualul tehnician a refuzat oferta de a continua pe banca tehnică. Mai mult, Petrea l-a surprins pe Gigi Becali şi a cerut să antreneze o grupă de copii şi juniori.


  • (P) Cota BETANO pentru sezonul viitor din Liga 1: 3,00 este cota pentru “FCSB câștigă titlul”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT