Noi detalii despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher. ”Situaţia ei nu e una uşoară”

Gabriela Gheorghe   
în Sport
14/09/2020, 10:24
Noi detalii despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher. ”Situaţia ei nu e una uşoară”
Michael Schumacher. Sursă foto: Evenimentul Zilei.

Jean Todt, unul dintre prietenii buni ai lui Michael Schumacher, a discutat despre starea de sănătate a germanului, campion de șapte ori în Formula 1. Neamțul a avut grave probleme după ce a suferit un accident la sfârșitul lui 2013.

“L-am văzut pe Michael săptămâna trecută. El luptă în continuare. Toată lumea știe ce accident nefast a suferit și prin ce perioadă grea a trecut.

Dar el are o soție extraordinară alături, are copiii aproape. Și eu încerc să-l ajut și să aștept momentul în care voi putea face ceva concret și atunci nu voi ezita”, a declarat Todt, potrivit sport.es.

Și Felipe Massa a vorbit despre Michael

Brazilianul Felipe Massa a fost de curând la fostul său coleg de echipă și a spus că starea lui Michael Schumacher este una dificilă.

“Ştiu cum se simte, am informaţii. Relaţia noastră a fost mereu una apropiată. Cu soţia sa, Corinna, n-am fost la fel de apropiaţi pentru că venea rar la curse.

Cred că cel mai important lucru de ştiut în acest moment este că situaţia ei nu e una uşoară. Trebuie să îi respectăm decizia şi să nu divulgăm informaţii. Cine sunt eu să nu respect asta?”, a declarat brazilianul.

”Este un luptător. Sper ca toată lumea să-l vadă cât mai curând”

Jean Todt l-a întâlnit pe fostul campion din Formula 1 și în urmă cu aproape două luni. El a spus că nu mai durează mult până când Michael va fi văzut de toată lumea.

De șase ani așteaptă fanii germanului ca acesta să revină, după groaznicul accident de la ski. Fostul pilot de Formula 1 se află la un spital din Elveția unde este tratat de cei mai buni doctori din lume.

„L-am văzut pe Michael săptămâna trecută. Este un luptător. Sper ca toată lumea să-l vadă cât mai curând. Pentru asta, el și familia lui muncesc împreună zi de zi”, a declarat Jean Todt.

 

Închide ×