Unul dintre sponsorii FSCB, atacat de ultraşii CSA Steaua. Ce au făcut aceştia!

Filon Stan   
in Fotbal intern
02/04/2018, 14:10
Unul dintre sponsorii FSCB, atacat de ultraşii CSA Steaua. Ce au făcut aceştia! GALERIE FOTO

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Unul dintre sponsorii FCSB şi-a pus în cap fanii CSA Steaua, după ce au trecut pe un afiş numele echipei care aparţine Armatei! Pe 1 aprilie, jucătorii de la FCSB au participat la un eveniment organizat de unul dintre sponsori, Kia. La eveniment, producătorul auto a trecut pe o imagine “FC Steaua Bucureşti” în loc de FCSB, denumirea din acte a clubului patronat de Gigi Becali. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Atât le-a trebuit suporterilor CSA Steaua! Aceştia au decis să se răzbune în mediul online. Astfel, suporterii au intrat pe contul de Facebook al Kia Motors România şi au lăsat comentarii negative şi au stricat rating-ul paginii. Ulterior, producătorul auto a cerut scuze fanilor, dar nu a fost de ajuns pentru suporteri.

”Minţiţi lumea, FCSB nu este Steaua Bucureşti!”

“FCSB nu e Steaua, să vă intre în cap. Nu ne interesează scuzele voastre, vrem să plătiţi pentru asta. Steaua Bucureşti nu e un nume cu care voi vă asociaţi”, “Minţiţi lumea, FCSB nu este Steaua Bucureşti!”. Aşa sunau câteva dintre mesajele care pot fi redate. Producătorul auto şi-a cerut scuze fanilor ambelor echipe, pe pagina de Facebook.

Închide ×