Fotbal intern

Unul dintre sponsorii FSCB, atacat de ultraşii CSA Steaua. Ce au făcut aceştia!

Sponsorul a scris pe unul dintre afişe Steaua Bucureşti, în loc de FCSB.
02.04.2018 | 14:10

Unul dintre sponsorii FCSB şi-a pus în cap fanii CSA Steaua, după ce au trecut pe un afiş numele echipei care aparţine Armatei! Pe 1 aprilie, jucătorii de la FCSB au participat la un eveniment organizat de unul dintre sponsori, Kia. La eveniment, producătorul auto a trecut pe o imagine “FC Steaua Bucureşti” în loc de FCSB, denumirea din acte a clubului patronat de Gigi Becali. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Atât le-a trebuit suporterilor CSA Steaua! Aceştia au decis să se răzbune în mediul online. Astfel, suporterii au intrat pe contul de Facebook al Kia Motors România şi au lăsat comentarii negative şi au stricat rating-ul paginii. Ulterior, producătorul auto a cerut scuze fanilor, dar nu a fost de ajuns pentru suporteri.

”Minţiţi lumea, FCSB nu este Steaua Bucureşti!”

“FCSB nu e Steaua, să vă intre în cap. Nu ne interesează scuzele voastre, vrem să plătiţi pentru asta. Steaua Bucureşti nu e un nume cu care voi vă asociaţi”, “Minţiţi lumea, FCSB nu este Steaua Bucureşti!”. Aşa sunau câteva dintre mesajele care pot fi redate. Producătorul auto şi-a cerut scuze fanilor ambelor echipe, pe pagina de Facebook.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri