Life

Unul dintre ultimele mesaje semnate de Elisabeta a II-a, deschis în ziua decesului său. „Regina a fost o parte a întregii mele vieți”

Un cuplu a vorbit despre emoțiile amestecate la deschiderea unei felicitări semnate de mână de Elisabeta a II-a, în ziua în care a murit suverana.
11.09.2022 | 15:06
Unul dintre ultimele mesaje semnate de Elisabeta a IIa deschis in ziua decesului sau Regina a fost o parte a intregii mele vieti
Toate cuplurile care aniversează 60 de ani de căsnicie primesc un mesaj din partea monarhului Foto: Ray Pont via BBC
ADVERTISEMENT

Tricia și Ray Pont din Godalming, Surrey, și-au sărbătorit joi cea de-a 60-a aniversare a nunții. Cuplul a aflat despre deteriorarea stării de sănătate a Reginei în timp ce erau la un prânz de celebrare a aniversării.

Unul dintre ultimele mesaje semnate de Regina Elisabeta, deschis în ziua decesului său

Toate cuplurile care împlinesc 60 de ani de căsătorie primesc un card de felicitări din partea monarhului. Cei doi pensionari britanici au spus că a fost „o zi cu emoții amestecate” pe care „nu o vor uita niciodată”.

ADVERTISEMENT

„Am fost atât de încântată să deschid felicitarea. M-am gândit că va fi un moment atât de minunat pentru familia noastră. (Ziua în care am deschis-o n.r.) face mesajul și mai prețios și mai emoționant, cu cât am fost unul dintre ultimii oameni care au primit corespondență de la ea”, a declarat pentru BBC Tricia Pont.

„Am venit amândoi acasă de la prânz și ne-am uitat la felicitare și ne-au dat lacrimile. Am fost absolut devastați și atât de supărați”, a spus și Ray Pont.

ADVERTISEMENT

Doamna Pont a spus că felicitarea avea pe față o fotografie a Reginei făcută pe balconul Palatului Buckingham la jubileul ei de diamant în luna iunie.

„Regina a fost o parte intrinsecă a întregii mele vieți”

„Înseamnă atât de mult. Avea un mesaj minunat înăuntru și era semnat de mână”, a mai spus ea.

ADVERTISEMENT

Tricia Pont, acum în vârstă de 80 de ani, s-a descris ca fiind o „regalistă convinsă” încă din copilărie. Ea a descris cum părinții ei au dus-o la Londra în 1947, în noaptea dinaintea nunții Reginei.

„Am stat pe balustradele de la Palatul Buckingham când au ieșit pe balcon. A fost minunat”, a povestit ea.

ADVERTISEMENT

Tricia Pont a mai relatat că a mers mai târziu la o petrecere în grădină la Palatul Buckingham, în numele Asociației Fetelor Ghid, în prezența Reginei, pe care a descris-o drept „o mare onoare”.

„Regina a fost o parte intrinsecă a întregii mele vieți. Mă simt foarte privilegiată că am avut contact cu Majestatea Sa”, a mai spus ea.

ADVERTISEMENT