UPDATE. Accident grav în Capitală! Trei persoane au murit. Şoferul vinovat nu avea permis de conducere

foto: Facebook/ Marius Gabi

UPDATE. Şoferul care a lovit în plin doi tineri, soţ şi soţie, pe o şosea din Bucureşti nu avea permis de conducere, anunţă Digi24.

UPDATE. Şoferul maşinii care a spulberat doi oameni, care traversau strada, în apropierea unei staţii de tramvai din Chitila a murit la spital, conform realitatea.net.

Două persoane au murit şi trei au fost rănite într-un accident care a avut loc duminică seară pe şoseaua Chitilei, în care au fost implicate trei autoturisme, anunţă Brigada Rutieră.

Un autoturism înmatriculat în Italia care se deplasa dinspre Chitila spre Bucureşti, posibil din cauza neadaptării vitezei legale, ar fi pierdut controlul direcţiei de deplasare, a intrat pe contrasens, după ce în prealabil ar fi acroşat capătul refugiului pentru pietoni din staţia de tramvai, şi a intrat în coliziune cu două autoturisme care se deplasau regulamentar, în paralel, pe cele două benzi pe sens, informează Agerpres.

Au murit două persoane, conducătorul auto vinovat a fost rănit grav, un minor rănit uşor, transportat la Spitalul "Grigore Alexandrescu", iar o altă persoană a refuzat transportul la spital.

Pentru cele două victime decedate se fac cercetări pentru a se stabili locul în care se aflau, pasageri în acele maşini sau pietoni. La momentul sosirii echipajelor de poliţie, cele două persoane erau decedate.

În zonă, tramvaiele au fost blocate pe ambele sensuri, iar sensul spre Chitila a fost deviat. Poliţiştii dirijează circulaţia spre Bucureşti.