UPDATE. Avionul dispărut de pe radar s-a întors în Alger. Aparatul a înregistrat probleme tehnice

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
06/08/2016, 18:56
UPDATE. Avionul dispărut de pe radar s-a întors în Alger. Aparatul a înregistrat probleme tehnice

UPDATE. O sursa din compania Air Algerie a declarat pentru RIA Novosti ca avionul s-a intors pe aeroportul din Alger din cauza unei probleme tehnice si a aterizat in siguranta. Informatia nu a fost confirmata oficial, conform ziare.com.

Un avion a dispărut de pe radar, după ce piloţii au emis un semnal către turnul de control. Presa internaţională anunţă o posibilă bombă la bord. Avionul Boeing 737-600 zbura din Alger către Marsilia.

Aeronava Boeing 737-600 a decolat în această după-amiază din Alger şi ar fi trebuit să ajungă în Franţa, însă a emis un apel de urgenţă la scurt timp, potrivit Antena3.

Radarele de zbor a înregistrat aeronava în timp ce se întorcea din drum, dar la scurt timp a dispărut de pe monitoare. Deocamdată nu se cunosc mai multe informaţii.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×