Fotbal intern

UPDATE / FANATIK.RO, confirmat! Săpunaru a revenit după accidentare

UPDATE 19:53 / Echipa de start a Rapidului: Buchta - Săpunaru, Sapina, Cmovs, Joan Oriol - Gecov, Garay - Meulens, Coimbra, Edu Oriol - Niculae...
08.04.2015 | 18:15
UPDATE  FANATIKRO confirmat Sapunaru a revenit dupa accidentare
ADVERTISEMENT

UPDATE 19:53 / Echipa de start a Rapidului: Buchta – Săpunaru, Sapina, Cmovs, Joan Oriol – Gecov, Garay – Meulens, Coimbra, Edu Oriol – Niculae

Săpunaru va fi titular cu ASA Tîrgu Mureş, informaţie care v-a fost oferită în exclusivitate de FANATIK.RO

ADVERTISEMENT

UPDATE 18:20 / Pînă la ora 18.00 s-a vîndut aproximativ 3.000 de bilete. Giuleştenii speră ca diseară să fie prezenţi pe stadion în jur de 7.000 de spectatori

UPDATE 17: 19 /  Cristi Săpunaru va juca diseară împotriva mureşenilor după o pauză trei săptămîni. Căpitanul giuleştenilor s-a accidentat în meciul cu Astra Giurgiu şi, conform surselor FANATIK.RO, va fi titular.

ADVERTISEMENT

UPDATE 16:48 / Liviu Ciobotariu a întîlnit Rapidul în cinci partide din postura de antrenor principal, dar nu a reuşit să cîştige niciun meci. Tehnicianul mureşenilor are în palmares: trei remize şi două înfrîngeri

UPDATE 16:17 / Luni după amiază a avut loc o şedinţă în trei unde au participat, Valerii Moraru, Cristi Pustai şi jucătorii Rapidului pentru a discuta despre problemele care au apărut după eşecul de la Cluj.

ADVERTISEMENT

Întîlnirea a fost cerută de fotbalişti care au vrut să-i explice lui Valerii Moraru că este nevoie de mai multă comunicare din partea antrenorului. Jucătorii i-au cerut lui Cristi Pustai să renunţe la antrenamentele fizice şi să pună accent doar pe antrenamentele tactice.

Giuleştenii s-au plîns că în ultima săptămînă au făcut pregătire doar în sală şi pe teren sintetic, iar acest lucru le-a dăunat şi a fost unul dintre motivele care a dus la pierdea meciului de la Cluj. „Sîntem fotbalişti nu atleţi, avem nevoie de antrenamente tactice, nu de antrenamente fizice. S-a văzut la Cluj că nu puteam să alergăm”, s-a plîns un rapidist după înfrîngerea din ultima etapă.

ADVERTISEMENT

 Moraru le-a promis teren bun pentru antrenamente

Finanţatorul rapidist le-a promis jucătorilor că vor avea un teren de antrenament bun şi nu vor mai fi nevoiţi să se pregătească la Chitila pe terenul sintetic.

„În ultima vreme cred nici nu s-au antrenat cum trebuie. Ba au făcut pe sintetic, la Chitila, ba au făcut la sală… Am pierdut un meci, asta este, eu cred în continuare că avem valoarea necesară pentru a ne salva de la retrogradare”, a declarat Valerii Moraru la ieşirea de la Pro Rapid.

UPDATE 15:39 / Jucătorii lui ASA Tîrgu Mureş au trecut prin mari emoţii în avionul care i-a adus la Bucureşti pentru partida cu Rapid. Zicu şi compania au ieşit ameţiţi din avionul care i-a adus în Capitală. “Nu am avut un zbor foarte plăcut! Au fost multe turbulenţe”, a spus Liviu Ciobotariu, antrenorul lui ASA.

UPDATE 14:49 / Partida a fost în pericol să nu se dispute, din cauza unei datorii a Rapidului către firma care asigura paza la stadion. Situaţia s-a rezolvat, iar clubul a achitat restanţa, astfel că meciul se va desfăşura în cele mai bune condiţii. “Am plătit datoria, nu mai este nici o problemă! Aştept ca jucătorii să facă un meci mare şi să recupereze ce au pierdut cu Universitatea Cluj”, a spus Valerii Moraru pentru FANATIK.RO.

Rapid şi ASA Tîrgu Mureş se întîlnesc miercuri seara, pe Giuleşti, într-o partidă deosebit de importantă pentru ambele formaţii. Giuleştenii au nevoie ca de aer de cele trei puncte puse în joc, în timp ce ardelenii vor să rămînă în plasa Stelei şi ţintesc, la rîndul lor, victoria.

La partida sînt aşteptaţi 5.000 de spectatori.

La conferinţa de presă de dinaintea partidei, Cristi Pustai, antrenorul Rapidului, a făcut apel la suporteri, pe care îi aşteaptă în număr mare la stadion.

“Ne aşteaptă un meci greu, contra celei mai bune echipe din acest retur. Avem nevoie de sprijinul publicului şi sper că va veni multă lume. Orice punct pe care îl obţinem este bun. Sper să avem ocazii de gol şi să marcăm în prima repriză şi după aceea să ne dezlănţuim. Noi mai avem 10 meciuri extrem de importante. Sper ca pînă la meciul cu CSMS Iaşi să trecem de bariera de 30 de puncte. Salvarea de la retrogradare este o misiune grea, dar ştiam că aşa va fi. Eu aş vrea să rămîn la Rapid, în Liga 1. Vom vedea la vară ce va fi, dar mai important este să ne salvăm”, a spus Pustai.

Echipele probabile:

Rapid: Buchta – Josl, Sapina, Cmovs, J. Oriol – Gecov, Garai – Meulens, Coimbra, E. Oriol – D. Niculae

ASA Tîrgu Mureş: Stăncioiu – Hanca, M. Constantin, Bejan, Sepsi – Voiculeţ, Gorobsov – Zicu, Goga, Bumba – Manolov

 

ADVERTISEMENT
Tags: