UPDATE. Tragedie în Grecia! Coliziune între două ambarcaţiuni care transportau TURIŞTI. Patru oameni au murit

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
16/08/2016, 17:43
UPDATE. Tragedie în Grecia! Coliziune între două ambarcaţiuni care transportau TURIŞTI. Patru oameni au murit

UPDATE. Ultimul bilanţ este de 4 morţi, printre aceştia aflându-se şi un copil de 9 ani. Operaţiunea de căutare a turiştilor dispăruţi în mare continua.

O ambarcaţiune care transporta 20 de turişti (a căror naţionalitate este încă necunoscută) de pe Insula Aegina spre Insula Moni s-a lovit luni cu o barcă de mare viteză în Golful Saronic, situat în largul oraşului Atena.

În urma coleziunii, trei persoane au murit, iar alte cinci au fost rănite în accident. Mai multe ambarcaţiuni de intervenţie şi private caută persoane date dispărute în urma accidentului maritim, scrie evz.ro.

Numărul persoanelor care se aflau la bordul ambarcaţiunii de mare viteză este necunoscut. Paza de Coastă a recuperat cadavrele a trei persoane – doi bărbaţi, inclusiv căpitanul uneia dintre ambarcaţiuni, şi un copil de nouă ani.

Nu se cunosc naţionalităţile persoanelor aflate la bord şi nici câte persoane sunt dispărute. Autorităţile grece anchetează circumstanţele producerii accidentului.

Ştirea MOMENTULUI

Chelsea – Arsenal 0-0 live online pe Eurosport. Start de meci!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×