Video. Înger şi demon! Bicfalvi, gol şi eliminare în duelul cu echipa lui Enache!

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
01/04/2018, 16:00
Video. Înger şi demon! Bicfalvi, gol şi eliminare în duelul cu echipa lui Enache!

Eric Bicfalvi a marcat al şaselea gol al său în acest sezon pentru Ural. Internaţionalul român a jucat din primul minut pentru formaţia gazdă şi a reuşit să înscrie, cu o lovitură de cap, în minutul 73 al meciului. VEZI AICI GOLUL.

Reuşita mijlocaşului central a venit la trei minute după ce Nikolai Dimitrov a ratat un penalty pentru Ural. Pentru Rubin Kazan, Gabriel Enache a fost titular pentru al patrulea meci consecutiv de când a plecat de la FCSB.

Bicfalvi, eliminat în Ural – Rubin Kazan 1-1

Eric Bicfalvi a fost eliminat în minutul 88, după ce internaţionalul român a primit al doilea cartonaş galben. Fostul stelist a fost avertizat de arbitru în minutul 65. Ural ocupă locul 8 în clasament, cu 29 de puncte, cu unul mai mult decât Rubin Kazan.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×