Life

Uranus retrograd în zodia Taur din 14 ianuarie 2021. Ce schimbări aduce această planetă

13.01.2021 | 10:56
Uranus retrograd in zodia Taur din 14 ianuarie 2021 Ce schimbari aduce aceasta planeta
Uranus retrograd în Taur pe 14 ianuarie 2021. Foto: inalove.world
ADVERTISEMENT

Avem Uranus retrograd pe 14 ianuarie 2021 în zodia Taur, iar despre acest eveniment astrologic major la începutul anului sunt foarte multe lucruri de spus. Veți afla din rândurile de mai jos ce semnificație are Uranus în astrologie, dar și cum ne va afecta mișcarea retrogradă a planetei.

Uranus guvernează zodia Vărsător, iar de aici aflăm deja un prim lucru esențial despre această formă cerească: este planeta care militează pentru schimbare, iar schimbarea se produce de multe ori brusc, fără a-ți da timpul necesar de gândire.

ADVERTISEMENT

Uranus se află deja în zodia Taur din anul 2019, unde va sta până în 2026, determinând o serie de schimbări, în primul rând de paradigme sociale, iar din 14 ianuarie va intra într-o fază retrogradă pentru o perioadă.

Uranus retrograd face imposibilul posibil

Planeta aduce foarte multă ambiție zodiei pe care o tranzitează, în acest caz Taurul, dar și o serie de suișuri și coborâșuri mai ales dacă privim capacitatea acestora de a se adapta la noile reguli din câmpul muncii, existând totodată posibilitatea de a se lovi de probleme financiare.

ADVERTISEMENT

În astrologie, Uranus este recunoscută ca planeta revoltelor, a rebeliunii, a schimbărilor la 180 de grade, a răsturnărilor spectaculoase de situație, deci vom fi pe un teren destul de imprevizibil la scară planetară, căci se vor produce evenimente care ne vor lăsa cu gura căscată.

Chiar dacă Uranus traversează de regulă o zodie în timp de 7 ani, schimbările pe care le produce pot fi cât pentru o generație întreagă. Ca aspect general, în perioada următoare foarte mulți vor trăi viața ca pe o reîncarnare a libertății, simțind nevoia de a scăpa de constrângeri, de reguli și de paradigmele vechi.

ADVERTISEMENT

Uranus în zodia Taur și efectele asupra tuturor zodiilor

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător și Balanță) vor avea în față oportunitatea de a se relansa din interior spre exterior, de a-și reclădi imaginea, iar drumul pe care îl încep pe 14 ianuarie va fi marcat de o serie de aventuri pe care nu le vor uita până la restul vieții.

Zodiile de apă ( Rac, Scorpion și Pești) sunt influențate în mod negativ de acest Uranus retrograd, mai ales că el se produce într-o zodie de pământ, Taurul, iar pământul se poate scutura atât de mult tulburând cursul firesc al apei.

ADVERTISEMENT

Scorpionii, în special, trebuie să fie atenți la modul în care acționează și să renunțe la vechile metehne în atingerea succesului. Nu mai merge cu manipularea și scenarita, iar Uranus îi va scutura destul de bine. De altfel, aveau nevoie de acest duș rece pentru că au multe de oferit celor din jur, dar nu în maniera în care înțeleg ei să se impună.

Zodiile de foc ( Săgetător, Berbec și Leu) vor intra pe un drum al transformărilor interioare, vor găsi noi motive pentru a lupta, noi surse de energie și vitalitate, iar asta le va da o bunădispoziție aproape permanentă.

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară și Capricorn) vor simți și ele nevoia de libertate, dar nu privind exprimarea publică sau a acelui tip de rebeliune cu care e înzestrat prin excelență Vărsătorul, de pildă, ci a relațiilor personale.

Fecioarele, Taurii și Capricornii vor simți o nevoie acută de libertate în familia lor, în căsnicie sau în parteneriatele lor profesionale.

 

 

ADVERTISEMENT