Life

Uranus retrograd în zodia Taur din 24 august 2022. Fenomenul aduce constrângeri pentru multe persoane

Uranus va fi retrograd în zodia Taur începând cu data de 24 august 2022. Fenomenul vorbește despre legătura noastră cu lumea și ne va supune la o serie de constrângeri.
12.08.2022 | 16:33
Uranus retrograd in zodia Taur din 24 august 2022 Fenomenul aduce constrangeri pentru multe persoane
Uranus retrograd în zodia Taur pe 24 august 2022. Foto: foreverconscious.com
ADVERTISEMENT

Planeta Uranus va intra în faza retrogradă în zodia Taur, începând cu 24 august 2022. Fenomenul astrologic vine cu multe constrângeri, cu provocări uriașe pentru fiecare dintre noi.

Uranus retrograd în zodia Taur

Planeta Uranus guvernează casa a 11-a și zodia Vărsător. În astrologie, casa a 11-a înseamnă legătura cu umanitatea, cu mediul larg, planul social. Odată cu mișcarea retrogradă a planetei Uranus, ne putem aștepta la perturbări pe plan social, inclusiv la schimbări în relațiile de prietenie.

ADVERTISEMENT

Uranus ne face, de fapt, mai conștienți de realitatea înconjurătoare, iar când ne dăm seama în ce fel de lume trăim, vom reacționa diferit.
Cele mai vizate zodii sunt Vărsătorii, Racii, Balanțele, Fecioarele și Scorpionii.

Vărsătorii trebuie să fie atenți la cum vor cheltui banii pentru grupurile din care fac parte. Ca să fie mai clar, dacă vor să facă o donație pentru mai multe persoane sau vor să organizeze un eveniment care implică mulțimile, ar face bine să se gândească de două ori înainte să scoată banul din buzunar. Pot cădea în niște capcane destul de serioase.

ADVERTISEMENT

Relația Racilor cu cei din jur va avea de suferit deoarece acești nativi nu vor avea răbdarea necesară pentru a mai asculta explicații. Pot intra în clinciuri cu familia, cu prietenii, cu persoana iubită sau cu colegii de la muncă. Astrele le recomandă să se abțină de la orice comentariu critic. Spiritele se pot inflama mult prea mult.

Balanțele au capacitatea de a diferenția binele de rău, doar că Uranus le va pune într-un mare impas. De data asta, Diavolul ar putea purta haine de sfinți, iar oamenii buni s-ar putea să li se pară răi din cauza durității lor.

ADVERTISEMENT

Capricornii și Peștii au noroc în iubire

Fecioarele trebuie să învețe să trăiască un pic mai restrictiv, adică să nu mai arunce cu banii în stânga și dreapta în mod nejustificat. Scorpionii se pot trezi în situații nefavorabile la locul de muncă. Li se pune la îndoiala autoritatea.

Există și câteva zodii mai puțin vizate, dar care au și ele câte ceva de învățat din Uranus retrograd. Berbecii și Taurii trebuie să își potolească setea pentru putere. Au în față situații neprielnice mai ales din 24 august. Culmea e că nu le vor înțelege din prima. Factura ignoranței lor poate veni undeva în a doua parte a lunii septembrie 2022.

ADVERTISEMENT

Gemenii refac anumite calcule și ies în câștig. Lucrurile pe care au amânat să le facă, acelea care implică sume mari de bani, ar trebui puse, în sfârșit, în practică. Uranus îi ajută în acest sens.

Leii nu sunt afectați în niciun fel de acest fenomen astrologic. N-ar strica, totuși, ceva mai multă atenție la semnele pe care oboseala le transmite! Săgetătorii, Capricornii și Peștii au noroc în dragoste în perioada următoare.

ADVERTISEMENT