News

Urări de Paște. Cele mai frumoase mesaje pentru cei dragi

30.04.2021 | 19:17
Urari de Paste Cele mai frumoase mesaje pentru cei dragi
GATA. Urări de Paște. Cele mai frumoase mesaje pentru cei dragi. Foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dacă ai rămas fără inspirație în preajma sărbătorilor, îți oferim cele mai bune urări de Paște și cele mai frumoase mesaje pentru cei dragi. E momentul să ne gândim la cei apropiați și să le transmitem un gând bun, o vorbă frumoasă și multă iubire. 

Cu ocazia sărbătorilor de Paște curg milioane de mesaje prin SMS, email și pe rețele de socializare. E de preferat să scrieți din suflet și să personalizați urările.

ADVERTISEMENT

Dar dacă aveți vreți un pic de inspirație, v-am pregătit câteva sugestii de la care puteți să începeți avalanșa de mesaje din preajma zilelelor de Paște. Află AICI când pică Paştele Ortodox şi cel Catolic în 2022 – sunt numai la o săptămână distanţă anul viitor.

Urări de Paște. Cele mai emoționante mesaje pentru cei dragi

Paşte 2020. Mesaje, texte şi urări inedite pentru cei dragi. Sursa foto: editiadedimineata.ro
Sursa foto: editiadedimineata.ro

Iată cele mai emoționante urări și mesaje pe care le poți trimite persoanelor din familie care locuiesc departe de tine sau prietenilor pe care nu poți să-i vezi mai des din cauza pandemiei:

ADVERTISEMENT

”Cu lumânări aprinse şi sufletul curat să spunem împreună HRISTOS A ÎNVIAT!”

”Aş vrea să fim aproape și să petrecem Paştele împreună. Deşi ştiu că nu e posibil, îţi voi fi alături cu sufletul şi fie ca speranţa Învierii să mi te aducă aproape în curând! Paşte fericit!”

”Fii blând și bun. Redescoperă sentimentele sincere ce ţi se adăpostesc în suflet. Fii mai bun cu cei care au nevoie de dragoste şi sprijin. Fii iubitor şi plin de caldură cum numai tu ştii să fii.”

ADVERTISEMENT

Cele mai frumoase urări de Paște pentru prieteni

  • ”Pentru unii, Paştele e un moment în care stau aproape de familie. Pentru alţii, e o zi în care se distrează ceva mai mult sau scapă de serviciu ori de şcoală. Pentru mine e pur și simplu o zi specială pe care să o petrec alături de voi. Paşte fericit!”

”Nu uita că viața înseamnă liniște și bunătate. Uită necazurile, deschide-ți sufletul și oferă bucurie celor dragi. Paște Fericit!”

ADVERTISEMENT
  • ”Dumnezeu să vă dea curaj la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, o binecuvântare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grijă şi un răspuns la fiecare întrebare! Paște fericit, alături de cei dragi!”

Dacă ne gândim la mesajele frumoase pe care le trimitem celor dragi poate să apară uneori întrebarea cum scriem corect Paști sau Paște. Află AICI răspunul la această dilemă simpatică.

Cele mai inspirate urări și mesaje de Paște

Surprinde-i pe sărăbătoriți cu aceste mesaje și urări

Această sărbătoare e un prilej de a căuta adânc în suflet durerile ascunse, de a reflecta, de a uita de războaie vechi, de a ne elibera și de a privi cu optimism spre viitor. Poate fi o zi în care ștergem anumite certuri care ne-au măcinat sufletul.

”Nu ne-am văzut de mult. Știu că drumurile noastre au mers în direcții diferite, dar vreau să-ți transmit un gând călduros în această zi specială.”

”Sper că ești bine oriunde ai fi și cât mai curând mi-aș dori să stăm la un pahar de vorbă așa cum făceam în trecut.”

”Cei care se războiesc să aducă pace, cei care se urăsc să învețe să iubească, iar cei care sunt bogaţi să înveţe să dăruiască. Hristos a înviat!”

Cele mai amuzante mesaje de Paște

Mesaje de Paște în alte limbi. Cum se spune „Hristos a înviat!” pe alte meridiane ale lumii. De la engleză la... chineză! Sursa foto: mesaje-dragoste.com
Sursa foto: mesaje-dragoste.com

Nu trebuie să uitați că puteți fi creativi și amuzanți în mesajele pe care le trimiteți celor dragi. Iată câteva exemple mai ”destinse” de urări:

”Anul acesta iepuraşul o să vină la tine încărcat cu bunătăţi şi o să-ţi dea plicul cu cei o sută de pupici de la mine.”

”Iepuroiul nu mai vine, că nu prea se simte bine. A aflat din Parlament că e criză în buget. Aşa că s-a îmbătat ca să nu fie crizat! PAŞTE FERICIT!”

”Să-ţi fie viaţa pufoasă ca un cozonac, fără griji ca a unui miel, colorată ca un ou de Paşti şi luminoasă şi bucuroasă ca Ziua Învierii. Hristos a Înviat!”

”Paşte, mielul fericit, oul şade înroşit, de ruşine s-a scumpit, iar iubitul iepuroi să v-aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc şi spor la toate. Paşte fericit!”

”Hai să-ți arăt care e rețeta mea pentru un Paşte Fericit. E delicioasă și are eficiență de 100%. Se amestecă o linguriţă de fericire cu zilele petrecute alături de cei dragi. Se frământă bine şi se lasă compoziția la dospit timp în care stau la o vorbă cu oamenii apropiați. Se presară bucurie după gust şi se serveşte imediat celor dragi. Paşte Fericit!”

Urări de Paște. Cele mai frumoase mesaje pentru cei dragi

”Fie că sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să-ţi aducă înțelepciune și fericire deplină prin cele patru taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Clipe de neuitat alături de cei dragi şi numai realizări! Paște fericit!

”E totul gol, lipsit de miez. Nu e iubire, nu e crez, ce este bun e aruncat. E-o lume nouă, în păcat că uiţi să ierţi ce-i de iertat chiar de HRISTOS A ÎNVIAT!”

”Sfintele Sărbători de Paşte să vă aducă linişte în suflet, multă bucurie, sănătate, fericire şi puterea de a dărui şi ajuta semenii. Paşte Fericit!”

ADVERTISEMENT