Fotbal international

Performanţă uluitoare pentru Răzvan Lucescu! Al Hilal a câştigat Liga Campionilor Asiei după ce a învins-o pe Urawa Red Diamonds şi în returul din Japonia. Giovinco, omul meciului. VIDEO

24.11.2019 | 13:54
Performanta uluitoare pentru Razvan Lucescu Al Hilal a castigat Liga Campionilor Asiei dupa ce a invinso pe Urawa Red Diamonds si in returul din Japonia Giovinco omul meciului VIDEO
ADVERTISEMENT

Meciul Urawa Red Diamonds – Al Hilal a avut loc duminică, 24 noiembrie, cu începere de la ora 12:00, în cadrul returului finalei Ligii Campionilor Asiei. Partida din Japonia a plecat de la scorul de 1-0 în favoarea saudiţilor, echipa pregătită de Răzvan Lucescu. Al Hilal s-a impus cu 2-0 și în partida din Japonia și a câștigat Cupa Campionilor Asiei din nou, după o pauză de 19 ani.

UPDATE 24 noiembrie, ora 13:57 / Sebastian Giovinco a fost desemnat omul meciului.


UPDATE 24 noiembrie, ora 13:51 / Al Hilal a marcat din nou în minutul 90+2 prin Bafetimbi Gomis.


UPDATE 24 noiembrie, ora 13:38 / Al Hilal a deschis scorul în minutul 74 prin Al Dawsari.


UPDATE 24 noiembrie, ora 12:00 / A început meciul dintre Urawa și Al Hilal.


UPDATE 24 noiembrie, ora 11:55 / Fanii lui Al Hilal încearcă să-i acopere pe cei ai lui Urawa, deși sunt în inferioritate numerică.

ADVERTISEMENT
Fanii lui Al Hilal. Sursă foto: twitter
Fanii lui Al Hilal. Sursă foto: twitter

UPDATE 24 noiembrie, ora 11:35 / Fanii lui Urawa Red Diamonds sunt pregătiți de finală

始まります‼️#浦和レッズ#urawareds#acl

Gepostet von Suzuki Daichi am Sonntag, 24. November 2019


UPDATE  24 noiembrie, ora 11:05 / Jucătorii lui Al Hilal au ajuns la stadion

Jucătorii lui Al Hilal. Sursă foto: twitter
Jucătorii lui Al Hilal. Sursă foto: twitter

Urawa Red Diamonds – Al Hilal Live Stream Online pe FANATIK.RO

Partida Urawa Red Diamonds – Al Hilal se joacă duminică, 24 noiembrie, de la ora 12:00, pe stadionul echipei japoneze din Saitama. Jocul nu este televizat de nici un post din România, dar îl puteţi urmări pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO. Răzvan Lucescu declara la finalul partidei tur că regretă că echipa lui nu a putut marca decât un singur gol, pentru că a mai avut câteva bune oportunităţi.

Al Hilal este una dintre formaţiile care au câştigat deja de două ori trofeul Ligii Campionilor Asiei şi a mai pierdut alte finale, ultima fiind în 2015 cu Laurenţiu Reghecampf, împotriva unei echipe din Australia, dar la meciul retur arbitrul a dezavantajat clar pe Al Hilal, neacordând două lovituri de la 11 metri. Cote foarte echilibrate la casele de pariuri: victoria gazdelor 2,40, cea a lui Al Hilal 2,80.

ADVERTISEMENT

Al Hilal aşteaptă să câştige din nou trofeul după 19 ani

Al Hilal a câştigat deja de două ori Cupa Campionilor Asiei, iar ultima dată când saudiţii au reuşit să cucerească trofeul a fost în sezonul 1999-2000. Conducerea lui Al Hilal și fanii formaţiei își pun mari speranțe în Răzvan Lucescu, care a schimbat fața echipei de când a ajuns la Riad.

De când a venit pe banca lui Al Hilal, Răzvan Lucescu a prins 17 meciuri, din care a obținut 11 victorii, 3 remize și a suferit 3 îmfrângeri. Conducerea saudiților este foarte mulțumită de felul în care tehnicianul român conduce echipa, iar cu un succes în finala cu Urawa, Răzvan Lucescu va intra în istoria clubului.

ADVERTISEMENT
  • 1 este locul pe care  Al Hilal îl ocupă în campionatul Arabiei Saudite cu 20 de puncte după 9 etape