Fotbal intern

Urko Vera, debut cu gol pentru CFR: “Am avut noroc să marchez”. Cum a fost convins să vină la Cluj

CFR Cluj a învins-o cu 2-0 pe Viitorul, primul gol al clujenilor fiind marcat de Urko Vera. Atacantul spaniol a debutat cu dreptul în tricoul ardelenilor. La finalul meciului, fotbalistul basc s-a...
23.07.2017 | 12:57
Urko Vera debut cu gol pentru CFR Am avut noroc sa marchez Cum a fost convins sa vina la Cluj

CFR Cluj a învins-o cu 2-0 pe Viitorul, primul gol al clujenilor fiind marcat de Urko Vera. Atacantul spaniol a debutat cu dreptul în tricoul ardelenilor. La finalul meciului, fotbalistul basc s-a declarat fericit pentru golul reuşit şi a precizat că proiectul şi istoria clubului l-au convins să semneze cu CFR Cluj.

Jucătorul de 30 de ani a declarat că speră să joace în Liga Campionilor cu formaţia antrenată de Dan Petrescu. “Nu se putea un debut mai bun decât o victorie împotriva campioanei României. Am avut noroc să marchez, am primit o pasă foarte bună şi am obţinut un succes foarte important. Ştiu că am concurenţă pe post, va trebui să muncesc. E dificil şi pentru antrenor, ştiu că avem jucători şi un grup bun, dar eu nu trebuie decât să muncesc şi să dau tot ce am mai bun”, a declarat la finalul meciului Urko Vera.

Urko Vera CFR – Viitorul 2-0. “Sunt fericit aici”

“Istoria CFR-ului m-a convins să vin în România, m-a bucurat oferta lor pentru mine. E un club foarte bun, sunt foarte fericit aici. Sper să jucăm în Liga Campionilor, dar eu nu fac decât să mă gândesc la meciul care vine. Cu Dan Petrescu lucrezi foarte bine, toată lumea ştie unde a jucat şi cât fotbal cunoaşte. Pot învăţa foarte multe de la el”, a mai precizat Urko Vera.

Atacantul de 30 de ani a jucat până în prezent, printre altele, pentru Eiber, Athletic Bilbao, Hercules, Alcorcon sau Mirandes. Urko Vera a mai marcat un gol în meciul, însă arbitrul Marius Avram i-a anulat reuşita. Fotbalistul a semnat cu CFR Cluj în această vară, venind din postura de jucător liber de contract după ce şi-a reziliat înţelegerea cu Mirandes.