Urko Vera a plecat de la CFR, dar vrea să fie decisiv pentru titlu: ”Mi-a promis că va da un gol Stelei!”

Tibi Demeter   
in Fotbal intern
31/01/2018, 20:01
Urko Vera a plecat de la CFR, dar vrea să fie decisiv pentru titlu: ”Mi-a promis că va da un gol Stelei!”

Formaţia giurgiuveană l-a pierdut pe Alexandru Ioniţă, însă la schimb a venit Urko Vera, atacantul de 30 de ani care a evoluat în prima parte a sezonului la CFR Cluj. Spaniolul s-a pregătit excelent alături de trupa lui Edi Iordănescu, iar acest lucru l-a mulţumit şi pe Dani Coman, preşededintele Astrei.

”Toţi jucătorii pe care i-am adus iarna aceasta s-au integrat foarte bine, chiar şi Urko Vera. De altfel, vreau să-i mulţumesc lui Bogdan Mara, prezent în studio, şi sper să dea si cafeaua aia mult promisă”, a spus Coman, într-o intervenţie telefonică la un post de televiziune sportivă din România.

Dani Coman a dezvăluit promisiunea făcută de Vera la plecarea de la CFR

”Tot el trebuie să dea cafeaua, pentru că Urko Vera mi-a promis că va da un gol cu Steaua!.”, a mai spus Coman în intervenţia avută. Bogdan Mara nu a rămas nici el pasiv şi a replicat rapid: ”Aaa, atunci o dau după meciul cu Steaua!”. Declaraţiile celor doi au venit în contextul în care FCSB şi CFR Cluj par principalele favorite la titlu.

”Urko e un jucător pe care noi l-am urmărit înainte de a ajunge la CFR. N-am putut să-l luăm, deşi am dorit foarte mult. Acum, am avut posibilitatea de a negocia cu agentul lui, cu CFR Cluj şi le mulţumesc pe această cale pentru că pot spune că ne-au ajutat. L-am luat gratis, cu opţiune din vară”, a mai spus Dani Coman.

5 goluri a marcat în prima parte a sezonului

15 partide are Vera pentru CFR

Ştirea MOMENTULUI

Gigi, impresionat: “Dacă avea 1,80 metri și 21 de ani, dădeam 10 milioane”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.