Life

“Urlete, durere, momente greu de imaginat”. Familia lui Nelu Ploieşteanu aşteaptă rezultatul autopsiei

05.04.2021 | 12:34
Urlete durere momente greu de imaginat Familia lui Nelu Ploiesteanu asteapta rezultatul autopsiei
ADVERTISEMENT

Lacrimi, durere şi revoltă acasă la regretatul Nelu Ploieşteanu! Soţia artistului şi fiicele sale aşteaptă să primească, astăzi, rezultatele analizelor pentru COVID-19, pe care le-au solicitat încă de vineri, pentru a-l putea conduce pe ultimul drum pe regretatul cântăreţ de muzică lăutărească.

Nelu Ploieşteanu a încetat din viaţă, vineri, 2 aprilie, după ce a ajuns în stare gravă pe mâinile medicilor de la Spitalul Floreasca din Capitală.

ADVERTISEMENT

A fost diagnosticat cu COVID-19, virus în existenţa căruia nu credea, şi se afla internat din 13 martie. Din păcate, corpul artistului a cedat, după mai multe zile petrecute în secţia de Terapie Intensivă şi familia a solicitat, imediat după ce decesul a fost declarat, efectuarea unor teste COVID care să arate că artistul se vindecase, pentru a-l putea înmormânta creştineşte.

Cererea pentru realizarea autopsiei a fost aprobată de procurorul de serviciu din Sectorul 1 şi, până astăzi, ar fi trebuit să fie prelevate teste din plămânii artistului, pentru a se confirma sau infirma prezenţa infecţiei cu COVID-19.

ADVERTISEMENT

Trupul neînsufleţit al lui Nelu Ploieşteanu se află încă la INML

FANATIK.RO a aflat că nici până acum soţia lui Nelu Ploieşteanu nu a primit vreo veste de la INML.

“Este revoltător! De vineri până azi ar fi trebuit să primeasă rezultatele analizelor. Nea Nelu este mort de vineri, cât trebuie să stea trupul acolo pentru a putea fi înmormântat creştineşte? Eu aş da statul în judecată!”, ne-au declarat surse apropiate familiei.

ADVERTISEMENT

Familia lui Nelu Ploieşteanu a refuzat să ridice trupul neînsufleţit de la morgă şi aşteaptă ca, astăzi, specialiștii Institutului Cantacuzino să trimită legiștilor rezultatele analizelor pentru COVID-19. Astfel, speră să demonstreze că artistul era vindecat de COVID-19 şi poate fi înmormântat creştineşte, fără sigiliu pe sicriu.

Procedura poate dura însă câteva zile, timp în care soţia şi fiicele artistului nu pot face nimic, ci pot spera doar că, în cele din urmă, artistul îşi va găsit liniştea în locul de veci care a fost deja pregătit. Conform surselor noastre, Nelu Ploieşteanu va fi înmormântat în Cimitirul Străuleşti 2, lângă unicul său fiu, Mihăiţă, -care suferea de tetrapareză spastică și encefalopatie – care a murit în 2018.

ADVERTISEMENT

Nicu Gigantu’, prieten din copilărie cu Nelu Ploieşteanu, participă la înmormântare

Contactat de FANATIK.RO, lăutarul Nicu Gigantu’, care era prieten din copilărie cu regretatul Nelu Ploieșteanu, ne-a dezvăluit că, în aceste momente, soţia şi fiicele regretatului cântăreţ de muzică lăutărească sunt devastate, aşteaptă rezultatele testului COVID şi refuză aproape orice comunicare.

“Nu se poate vorbi cu ele. Azi aşteaptă să primească rezultatele. Vor să îl îngroape aşa cum e normal. Sunt urlete, durere… . Trec prin momente greu de imaginat. Bineînţeles că vreau să merg la înmormântare, este cumătrul meu.”, ne-a dezvăluit Nicu Gigantu’.

Nelu Ploieșteanu a murit la 70 de ani. Cântărețul era internat cu COVID-19

Cântărețul de muzică lăutărească, Nelu Ploieșteanu, a murit vineri, la vârsta de 70 de ani. Se afla internat din 13 martie la Spitalul Floreasca din Capitală, acolo unde a ajuns în stare gravă, la doar câteva zile, după ce a ieșit pe semnătură din spital. Nelu Ploieșteanu fusese diagnosticat cu COVID-19, dar nu credea în boală. A refuzat să primească tratament în spital până în momentul în care starea i s-a deteriorat și a ajuns direct la Terapie Intensivă, unde a fost intubat.

ADVERTISEMENT