News

Urmărire ca în filme la Iași. Un șofer a fost oprit după ce polițiștii au tras 30 de focuri. Video

06.09.2020 | 14:41
Urmarire ca in filme la Iasi Un sofer a fost oprit dupa ce politistii au tras 30 de focuri Video
ADVERTISEMENT

A fost o urmărire ca în filme noaptea trecută pe străzile din Iași. Șoferul unei mașini marca Volkswagen Polo nu a oprit la un control de rutină, așa că polițiștii au pornit pe urmele sale. Până la urmă conducătorul auto a fost reținut după ce forțele de ordine au tras nu mai puțin de 30 de focuri de armă. Un polițist a fost rănit ușor în urma acestei adevărate cascadorii.

Cu toate că pe urmele șoferului inconștient au pornit mai multe echipaje de poliție, acesta a continuat să gonească pe străzile din centrul capitalei Moldovei. Din fericire, incidentul a avut loc la o oră la care circulația rutieră era extrem de redusă, astfel încât nu a existat pericolul accidentării altor persoane.

ADVERTISEMENT

Urmărirea a avut loc pe mai multe bulevarde ale Iașului, iar conducătirul autoturismului marca Volkswagen a pierdut până la urmă controlul volanului și s-a înfipt într-un stâlp. Așa au reușit polițiștii să îl prindă, pentru că bărbatul nu s-a lăsat intimidat de focurile de avertisment.

Polițiștii au tras 30 de focuri de avertisment pentru a opri șoferul

Șoferul indisciplinat a fost reținut de către polițiști și dus la o secție de poliție pentru cercetări. Acum, oamenii legi încearcă să afle de ce bărbatul nu a oprit autovehicolul la filtrul rutier și a fugit de mașinile de poliție, chiar dacă asupra sa au fost trase focuri de avertisment.

ADVERTISEMENT

Potrivit jurnaliștilor din Iași, urmărirea s-a desfășurat pe o distanță de nu mai puțin de șapte kilometri iar în tot acest timp oamenii legii au tras 30 de focuri de averisment, doar-doar l-or convinge pe șoferul fugar să oprească până să rănească pe altcineva.

Incidentul ar fi debutat la ora 3 dimineața, scriu jurnaliștii din Iași, când la un filtru al Poliției în oraș a apărut un autorturism marca Volkswagen care se deplasa cu luminile de avarie pornite. Inițial, șoferul a oprit la comanda polițiștilor, și, întrebat fiind de ce circulă așa, el a spus că are probleme pentru că este urmărit de cineva cu mașina.

ADVERTISEMENT

dar, în loc să coopereze cu forțele de ordine, care l-au rugat să se identifice și să coboare din mașină, acesta a pornit în trombă, cu mașinile de poliție după el. Cel puțin două autospeciale ale poliției au pornit după șoferul fugar, iar în urmărirea ca în filme de pe bulevardele ieșene, șoferul inconștient a avariat și una dintre mașinile Poliției.

Un polițist a fost rănit ușor în urma coliziunii cu mașina fugarului. Acesta din urmă a fost identificat ca fiind Ionel Bogdan S, în vârstă de 33 de ani. El se afla sub influența băuturilor alcoolice și a fost testat și pentru prezența drogurilor.

ADVERTISEMENT

Polițiștii așteaptă acum rezultatul testului antidrog. Tânărul este acuzat de ultraj și s-a ales cu un dosar penal. Șoferul a fost și el rănit ușor după ce a intrat cu mașina în stâlp, însă medicii au stabilit că nu necesită internarea.

ADVERTISEMENT
Tags: