News

Urmărire ca în filme pe DN1. Un șofer a fost oprit de poliție cu focuri de armă. Care este starea lui

A fost urmărire ca în fime pe DN1, duminică după-amiază. Un șofer a fost oprit de poliție cu focuri de armă, după ce a refuzat să tragă pe dreapta, la semnalul lor.
19.06.2022 | 16:37
Urmarire ca in filme pe DN1 Un sofer a fost oprit de politie cu focuri de arma Care este starea lui
Șoferul a avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma împușcăturii. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Un șofer a fost oprit de poliție, duminică după-amiază, pe DN1, cu focuri de armă. Oamenii legii l-au împușcat în picior, iar bărbatul a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Șofer oprit cu focuri de armă pe DN1. Polițiștii l-au împușcat în picior

Conducătorul auto ar fi refuzat să respecte semnalul poliției, de a trage pe dreapta, drept urmare s-a ales cu rana la picior. La fața locului a fost chemat un echipaj medical.

ADVERTISEMENT

S-a demarat o anchetă în acest caz. Se va verifica de ce șoferul a preferat să-și continue drumul, în loc să se oprească, așa cum i-au indicat oamenii legii.

”La data de 19 iunie 2022, un echipaj de poliție din Sectorul 1, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul.

ADVERTISEMENT

Conducătorul autoturismului nu a oprit la semnalul regulamentar al polițiștilor, drept pentru care echipajul de poliție a plecat în urmărirea acestuia, pe DN1 București către Ploiești.

De asemenea, au fost solicitate, în sprijin, mai multe echipaje de poliție. În cadrul urmăririi, polițiștii au folosit armamentul din dotare.

ADVERTISEMENT

Autovehiculul a fost oprit de polițiști. Din primele date, bărbatul a fost rănit, în zona membrelor inferioare, motiv pentru care polițiștii au solicitat un echipaj medical, pentru acordarea de îngrijiri.

Se fac verificări, pentru a se stabili motivul pentru care acesta nu a oprit la semnalul regulamentar al polițiștilor”, a comunicat poliția, potrivit b365.ro

ADVERTISEMENT

Traficul pe DN1 a fost pus în dificultate

În urma incidentului, traficul de pe DN1 a fost pus în dificultate. S-a creat aglomerație, spre nemulțumirea multor șoferi. Poliția Rutieră specifică zonele care pot ajuta la o circulație mai rapidă.

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră – 13:30, se înregistrează valori ridicate de trafic pe Valea Prahovei, circulându-se în coloană pe raza stațiunilor Predeal, Azuga, Bușteni și Poiana Țapului (tronsonul kilometric 139-132), pe sensul către Capitală al DN 1. De asemenea, aglomerație este și pe sensul de urcare către Brașov, pe raza stațiunii Bușteni.

Pentru DN 1 București – Ploiești – Brașov, pot fi folosite ca rute alternative următoarele artere rutiere:

– DN 1A Brașov – Cheia – Ploiești – A3 – București;

– DN 73 Râșnov – Câmpulung – Pitești – A1 – București;

– DN 73 Râșnov – Câmpulung – DN 72A – Târgoviște;

– DN 71 Sinaia – Târgoviște – București”, potrivit Poliției Rutiere.

ADVERTISEMENT