News

Urmărire ca-n filme pe DN1. Un șofer a fost fugărit zeci de kilometri de polițiști

Urmărire ca în filme pe DN1, acolo unde polițiștii l-au fugărit zeci de km pe un șofer.
12.06.2021 | 12:01
Urmarire can filme pe DN1 Un sofer a fost fugarit zeci de kilometri de politisti
ADVERTISEMENT

Bărbatul care conducea cu viteză peste limita legală a refuzat să oprească la semnalul agenților. Mai mult de atât, acesta a apăsat pedala de viteză.

Zeci de kilometri s-au ținut după el polițiștii din Prahova. Aceștia l-au reținut în cele din urmă și au constatat că individul nu avea permis de conducere.

ADVERTISEMENT

Urmărire ca-n filme pe Drumul Naţional 1

Conform informaţiilor comunicate chiar de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova, agenţii din cadrul Servicului Rutier au depistat în trafic un şofer care conducea un autovehicul pe DN 1, în apropiere de Băicoi.

Acesta nu respecta limita legală de viteză prevăzută pentru acel sector de drum şi ar fi rulat cu o viteză de 137 km/h.

ADVERTISEMENT

“Poliţiştii au efectuat semnal regulamentar de oprire, iar întrucât conducătorul auto nu a oprit la semnalul poliţiştilor, s-a procedat la urmărirea acestuia.

S-a reuşit oprirea şi identificarea conducătorului în zona Centura de Vest Ploieşti.

Din cercetări, poliţiştii au stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, a precizat sursa citată.

ADVERTISEMENT

În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Mai mult de atât, în cauză, se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal deschis pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Nu este singurul eveniment de acest gen care s-a petrecut în zonă în ultima perioadă. Luna trecută, în localitatea Blejoi, județul Prahova, polițiștii s-au luat după un şofer care a pătruns cu viteză excesivă în parcarea unei benzinării trecând inclusiv peste o bordură.

ADVERTISEMENT

Acesta ar fi evitat ultima fracțiune de secundă impactul cu mașina de Poliție. Cu ocazia verificărilor, polițiștii au constatat că bărbatul în cauză nu posedă permis de conducere, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

ADVERTISEMENT