News

Urmărire violentă în București. Polițiștii au tras focuri de armă după ce un șofer a refuzat să oprească

Polițiștii din București au urmărit un șofer care a refuzat să oprescă. Au fost trase focuri de armă.
22.08.2021 | 09:40
Urmarire violenta in Bucuresti Politistii au tras focuri de arma dupa ce un sofer a refuzat sa opreasca
ADVERTISEMENT

Scene violente sâmbătă noaptea în Capitală. Poliţiştii din Bucureşti au tras mai multe focuri de armă în plan vertical și asupra mașinii unui bărbat care a refuzat să oprească la semnalul oamenilor legii.

Episodul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 2:00. Poliţişti din cadrul Secţiei 19 au făcut semnal regulamentar de oprire pentru un autoturism, însă bărbatul aflat la volan a refuzat sa oprească şi a continuat deplasarea în viteză, conform Știripesurse.

ADVERTISEMENT

„S-a trecut la urmarirea maşinii, fiind solicitat sprijin poliţiştilor aflaţi în teren, pentru a-l opri”, a anunțat Poliția Capitalei.

Polițiștii din București au tras focuri de armă după ce un șofer a refuzat să oprească. Mașina infractorului a lovit un taxi

În timpul urmăririi, autoturismul a lovit uşor un taxi, fiind blocat şi oprit pe un teren viran, la ieşirea din Capitală.

ADVERTISEMENT

„Autovehiculul a fost urmărit pe mai multe străzi, iar la un moment dat a lovit uşor un taxi ce se afla în deplasare.

A fost somat verbal, în mai multe rânduri, prin sistemul acustic şi ulterior, s-a folosit armamentul din dotare fiind executate mai multe focuri de avertisment in plan vertical, dar şi asupra autoturismului urmărit”, potrivit Poliției Capitalei.

ADVERTISEMENT

Bărbatul aflat la volan nu are permis de conducere

Șoferul a fost blocat în cele din urmă pe un teren viran, la ieşirea din Bucureşti.

Bărbatul a fost imobilizat, iar ulterior a fost identificat şi s-a constatat că nu are permis de conducere.

După ce a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, bărbatul a fost dus la INML pentru prelevarea de probe biologice.

ADVERTISEMENT

Din fericire, episodul violent de sâmbătă noaptea s-a terminat fără ca vreo persoană să fie rănită, a precizat Poliţia Capitalei.

Cercetările sunt continuate de Secţia 19 Poliţie. Din păcate astfel de episoade sunt tot mai frecvente pe străzile din România, iar nopțile din weekend sunt cele mai problematice.

ADVERTISEMENT
Tags: