Fotbal intern

Cele mai tari poze cu urmașii lui Victor Pițurcă: „Când nepotul meu îl vede pe Mihăilă, îi pupă mâna”

09.05.2020 | 20:56
Cele mai tari poze cu urmasii lui Victor Piturca Cand nepotul meu il vede pe Mihaila ii pupa mana
Urmașii lui Victor Pițurcă țin steagul sus la Craiova: „Când nepotul meu îl vede pe Mihăilă, îi pupă mâna”. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Victor Pițurcă a demisionat de la Universitatea Craiova în iarnă, dar prin venele urmașilor săi curge tot sânge de oltean și a povestit cum reacționează nepoții săi când îl văd pe Mihăilă și compania.

Urmașii lui Victor Pițurcă duc tradiția mai departe la Craiova

Victor Pițurcă a povestit cum reacționează nepoții săi atunci când joacă Universitatea Craiova: Antonio, nepotul, el ține cu Mihăilă, când îl vede pe Mihăilă, îi pupă mâna.

ADVERTISEMENT

Hai și pe Edan, uite-l pe Edan, ce băieți am. Antonio, Mihăilă e preferatul lui. Bine mie îmi place să cred că atunci când am câștigat Cupa Campionilor am prins și ziua mea de naștere că mama mi-a zis că m-a născut noaptea”.

Victor Pițurcă și Noah, fiul lui Alex. Sursă foto: protv
Victor Pițurcă și Noah, fiul lui Alex. Sursă foto: protv
Victor Pițurcă și Noah, fiul lui Antonio, băiatul Claudiei, fiica sa. Sursă foto: protv
Victor Pițurcă Antonio, băiatul Claudiei, fiica sa. Sursă foto: protv
Victor Pițurcă și Edan. Sursă foto: protv
Victor Pițurcă și Edan. Sursă foto: protv

„Steaua 1986 ar fi cel mai corect nume pentru stadion”

Victor Pițurcă a continuat și a vorbit și despre cel mai potrivit nume pentru noul stadion din „Ghencea”: „Steaua 1986 ar fi cel mai corect nume pentru acest stadion. Tuturor jucătorilor și staffului tehnic ar trebui să li se facă statui. Acolo la stadion”.

ADVERTISEMENT

„Nu știu daca e ciudat să-mi văd statuia la stadion, deocamdată nu știu cum este. Dacă se va întâmpla lucrul ăsta, voi vedea dacă e ciudat sau plăcut”, a mai spus Victor Pițurcă la știrile ProTV.

Victor Pițurcă a explicat motivul pe care l-a avut atunci când a plecat de la Universitatea Craiova, înfrângerea cu FCSB (0-2) fiind definitorie pentru decizia luată de fostul selecționer:

ADVERTISEMENT

„Da şi cu mine, cu spectatori, am pierdut 2-0 cu FCSB. Meciul a fost pe muchie, dar e vorba de aspectul valoric. FCSB are lotul mai valoros ca Universitatea Craiova, mai ales în sectorul defensiv, aşa că tot timpul greşelile te costă foarte mult.

Că am fost şi eu la Craiova 4 luni, ştiu prin ce am trecut. De ce m-am despărţit? Clubul a dat un comunicat, eu am spus de când am mers acolo că vreau să câştig campionatul”.

ADVERTISEMENT

„Nu puteam să câştig campionatul şi nu numai campionatul. Adică campionatul era numai un prim pas pentru mine”, a explicat Victor Pițurcă.

ADVERTISEMENT