Fotbal intern

Urmașul lui Mihai Pintilii poate juca în locul accidentatului Dragoș Nedelcu! Cine este juniorul lui FCSB care a debutat cu Alashkert

27.07.2019 | 16:35
Urmasul lui Mihai Pintilii poate juca in locul accidentatului Dragos Nedelcu Cine este juniorul lui FCSB care a debutat cu Alashkert

Ovidiu Perianu are doar 17 ani și a debutat pentru FCSB în meciul de joi seară cu Alashkert. Tânărul mijlocaș este un produs sută al sută al clubului, i se spune „urmașul lui Mihai Pintilii” și are șanse să prindă mai multe meciuri în urma accidentării lui Dragoș Nedelcu.

Urmașul lui Mihai Pintilii poate juca în locul lui Dragoș Nedelecu

Ovidiu Perianu, văzut ca un urmaș al lui Mihai Pintilii, a primit o șansă neașteptată din partea antrenorului Bogdan Andone și a fost introdus în minutul 90 al partidei cu Alashkert, meci încheiat cu victoria „roș-albaștrilor” 3-0. În urma accidentărilor lui Dragoș Nedelcu și Mihai Pintilii, Bogdan Andone ar putea apela mai des la serviciile tânărului mijlocaș.

Ovidiu Perianu s-a născut la Bârlad și a reușit să se facă remarcat printre jucătorii Academiei FCSB, făcând pasul și la naționala U17 a României, unde a fost om de bază. A fost luat în cantonamentul de vară de la Brașov cu prima echipă, dar și în cel din iarnă, desfășurat în Spania la Marbella.

Ovidiu Perianu in trcoul FCSB
Urmașul lui Mihai Pintilii poate juca în locul accidentatului Dragoș Nedelcu! Cine este juniorul lui FCSB care a debutat cu Alashkert

Mihai Pintilii este mentorul său

Porecla de „urmașul lui Pintilii” nu este primită întâmplător de tânărul mijlocaș, acesta avându-l mentor chiar pe… Mihai Pintilii, care este foarte apropiat de „copil” pentru că joacă pe același post cu acesta, dar și pentru că amândoi vin din aceeași zonă a țării, Moldova, mai exact din Bârlad. Puștiul FCSB-ului va fi luat în lot de Bogdan Andone, fiind o posibilă soluție pentru înlocuirea accidentatului Dragoș Nedelcu.

Ovidiu Perianu are o înălțime de 1,77 m., dar calitățile sale sunt rezistența la efort, controlul asupra mingii și capabilitatea de a se adapta la orice ritm de joc, ceea ce ar putea fi un plus pentru FCSB.

  • 50.000 de euro este cota actuală a tânărului mijlocaș Ovidiu Perianu, conform Transfermarkt