Life

Următoarele etape din divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, dezvăluite de avocatul Adrian Cuculis. Ce o să se întâmple

Avocatul Adrian Cuculis a dezvăluit ce urmează să se întâmple în procesul de divorț dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. La ultimul termen, artista a primit custodia fetițelor.
22.06.2022 | 13:15
Urmatoarele etape din divortul dintre Alina Sorescu si Alexandru Ciucu dezvaluite de avocatul Adrian Cuculis Ce o sa se intample
Avocatul Adrian Cuculis a dezvăluit ce urmează în procesul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu se află în plin proces de divorț, după 12 ani de mariaj. Pentru moment, instanța a decis că fetițele lor să rămână în custodia artistei și a respins ordonanța președințială depusă de creatorul de modă. Avocatul Adrian Cuculis a explicat ce o să se în întâmple mai departe.

Ce urmează să se întâmple în procesul de divorț dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu? Dezvăluirile avocatului Adrian Cuculis

După 12 ani de căsnicie, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au decis să divorțeze. Totul a ieșit la iveală după ce designerul a depus o ordonanță președințială prin care a cerut ca până la finalul procesului, fetițele lor, Elena Carolina și Ana Raisa, să locuiască cu el. 

ADVERTISEMENT

Instanța a decis că micuțele vor rămâne cu mama lor, cel puțin pentru o perioadă, în apartamentul 300.000 de euro în care Alina Sorescu s-a mutat după separarea de Alexandru Ciucu.

Avocatul Adrian Cuculis a este de părere că autoritățile vor rămâne la aceeași decizie și după pronunțarea divorțului. La baza acestei presupuneri stă vârsta mică a copiilor.

ADVERTISEMENT

„Din câte știu, este vorba despre o decizie intermediară, decizie intermediară care evident îi conferă, pentru o perioadă limitată sau care se poate transforma într-o perioadă definitivă, dreptul de a avea custodia copilului și de a sta cu copilul practic în domiciliul respectiv.

Eu cred, chiar dacă vorbim despre o hotărâre intermediară, că lucrurile așa vor rămâne și nu se vor modifica, având în vedere vârsta copiilor”, a declarat Adrian Cuculis pentru WoWbiz.ro. 

ADVERTISEMENT

„Se vor judeca pe tot ce înseamnă partea de comuniune”

De altfel, Adrian Cuculis a dezvăluit că Alina Sorescu și Adrian Ciucu se vor judeca pentru stabilirea pensiei alimentare, dar și pentru împărțirea bunurilor comune. Pe parcursul celor 12 ani de căsnicie, cei doi au agonisit o avere impresionantă, astfel că partajul ar putea fi unul dificil. 

„Acum urmează o decizie definitivă. Se vor judeca pe divorț, pe tot ceea ce înseamnă partea asta de comuniune între cele două părți, dacă au bunuri de împărțit, pensie alimentară și așa mai departe.

ADVERTISEMENT

Pensia alimentară poate fi stabilită și cu titlu prealabil, intermediar, până când se pronunță hotărârea definitivă”, a spus avocatul Adrian Cuculis.

ADVERTISEMENT