News

Urmau să aibă nunta, dar au fost aduși acasă în sicrie. Ionela și George au lăsat o undă de durere în urmă: ”Drum lin spre îngeri, oameni buni”

Peste doar câteva zile, Ionela și George, tinerii morți în accidentul de la Codăești, urmau să aibă nunta. Moartea lor a lăsat o undă de durere printre cunoscuți.
21.05.2024 | 07:14
Urmau sa aiba nunta dar au fost adusi acasa in sicrie Ionela si George au lasat o unda de durere in urma Drum lin spre ingeri oameni buni
George și Ionela, doi tineri decedați în accidentul din Codăești, urmau să aibă nunta. ”Împreună și dincolo de moarte”. Sursa foto: Facebook / vremeanoua.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ionela (25 de ani) și George (29 de ani) sunt doi dintre cei trei tineri motocicliști decedați în accidentul de la Codăești. Peste câteva zile urmau să se căsătorească. În schimb, au ajuns acum acasă în sicrie, iar familiile pregătesc înmormântarea.

George și Ionela, doi tineri decedați în accidentul din Codăești, urmau să aibă nunta. ”Împreună și dincolo de moarte”

George și Ionela ai sfârșit cumplit, în urmă cu două zile, în cumplitul accident de motocicletă de lângă Iași, de la Codăești. Formau un cuplu de mult timp. Cei care i-au cunoscut spun că tinerii erau pasionați de motoare și plecau în drumeții ori de câte ori aveau ocazia.

ADVERTISEMENT

Luni, trupurile neînsuflețite ale celor doi viitori miri au ajuns în sicrie la casele lor părintești din Târgu Bujor. Chiar sâmbătă, Ionela și George aveau programată cununia civilă.

Petrecerea era pregătită în cel mai mic detaliu. Într-o clipă, totul s-a năruit și s-a transformat într-un coșmar. Ambii au murit în accidentul cumplit petrecut pe raza comunei Codăești.

ADVERTISEMENT

Cei doi tineri erau realizați și aveau o carieră de invidiat. Apropiații spun că formau o pereche perfectă. Ionela era din localitatea Târgu Bujor, județul Galați, dar locuia cu iubitul ei în Iași.

A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie din Iași și era cunoscută pentru activitatea sa de voluntar la Spitalul Județean de Urgență ”Sf. Ioan cel Nou” din Suceava. Iubitul ei și viitorul soț, George, era inginer de profesie, conform Vremea Nouă.

ADVERTISEMENT

Apropiații celor doi tineri sunt în stare de șoc după aflarea veștii despre tragedie. ”Vă anunțăm cu durere în suflet că Ionela Bercea și George Vîlcu au fost aduși fiecare la casa lui părintească! Vă așteptăm să priveghem împreună, pe ultimul lor drum.

Cine și-ar fi putut închipui că un asemenea anunț va ține loc de învitație la o petrecere frumoasă, de cununie civilă, așteptată cu emoție și nerăbdare! Își cumpăraseră haine noi, pentru momentul care le-ar fi pecetluit legătura pentru toată viața. Destinul i-a trimis pentru o nuntă în cer”, scrie o prietenă a Ionelei, pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Mesaje de condoleanțe în online după decesul celor trei tineri

Odată cu Ionela și George s-a stins și prietenul lor, Irinel. Recent, el își cumpărase motocicleta care avea să îl conducă spre moarte. Era un tânăr cu școală, inteligent. Lucra ca director tehnic la o societate cu profil agricol.

Moartea celor trei a adus un val de mesaje de condoleanțe în online:

  • Încă nu-mi vine să cred! Drum lin către îngeri, oameni buni! Dragilor Ionela Bercea și George Vîlcea. Condoleanțe familiilor.
  • Câtă durere! Dumnezeu sa-i odihnească în pace ! Condoleanțe familiei îndurerate !
  • Ce tineri frumoși…Dumnezeu să-i primească în împărăția Sa!
  • Dumnezeu să-i ierte! Și familiilor putere să poată trece peste această mare durere.
ADVERTISEMENT