Life

Urmează descalificări la Puterea dragostei? Fratele Biancăi Comănici aruncă bomba

16.02.2021 | 17:25
Urmeaza descalificari la Puterea dragostei Fratele Biancai Comanici arunca bomba
ADVERTISEMENT

La Puterea dragostei au apărut noi suspiciuni de încălcare a regulamentului, iar în vizor, de data aceasta, sunt Maria și Marinescu, cel mai nou cuplu format în reality-show-ul de la Kanal D.

Cel care a aruncat bomba în emisiunea din 16 februarie este Cristi, fratele Biancăi Comănici, care a dejucat planul Mariei de față cu toți.

ADVERTISEMENT

După ce a acuzat-o pe Maria că i-a jignit sora, Cristi Comănici a atacat mai tare și a dezvăluit că blondina i-a trimis share location insinuând că s-ar fi dat la el.

Puterea dragostei, pe un butoi de pulbere. Au încălcat Maria și Marinescu regulamentul?

Maria i-a spus că i-a trimis locația ca să îi spună lui Marinescu unde e, acesta probabil neavând conexiune la internet sau baterie în acel moment, însă această întâlnire secretă, dacă s-a produs, presupune o încălcare a regulamentului, lucru pe care Cristi l-a vociferat câteva minute în casă.

ADVERTISEMENT

„Ai văzut că te-am refuzat și nu am venit și acum dai și înjuri”, i-a reproșat Cristi Mariei după ce a dezvăluit că i-a trimis locația pe telefon.

„Vorbeam, nu înjuram. În viața mea nu o să îmi placă un bărbat ca tine. Îmi e silă de tine. Ți-am dat share location să îi dai lui Marinescu”, s-a apărat Maria scăpând astfel porumbelul.

ADVERTISEMENT

„Păi ați vrut să încălcați regulamentul? Ați încălcat regulamentul, v-ați găsit, să fiți descalificați!”, a fost verdictul tranșant al lui Cristi Comănici.

Conflict și între Maria și Alexandra

„Eu zic să-ți cauți de materialele tale, Comănici”, i-a spus apoi Maria celui care a devenit preferatul săptămânii în ultima gală de la Puterea dragostei.

ADVERTISEMENT

Discuțiile au escaladat și mai mult după ce a intervenit Alexandra în discuție, cerându-i o explicație Mariei de ce s-a legat de sora lui Cristi Comănici. Maria a izbucnit și i-a spus mai bine să vorbească despre Codruț și să nu se bage în tema ei.

„N-am chef de tine, care parte nu o înțelegi? Te rog să taci că nu am chef de tine”, i-a spus Maria cu tonul ridicat Alexandrei.

 

ADVERTISEMENT