Sporturi

Urmează încă un meci între Mike Tyson și Roy Jones Junior? Anunț surpriză al managerului

29.11.2020 | 10:25
Urmeaza inca un meci intre Mike Tyson si Roy Jones Junior Anunt surpriza al managerului
ADVERTISEMENT

Mike Tyson are în plan să mai boxeze și după remiza cu Roy Jones Junior. Următorul meci al lui „Iron Mike” ar putea avea loc chiar împotriva lui „Captain Hook”, a dezvăluit managerul acestuia din urmă.

Dacă prima confruntare a avut loc în Los Angeles, California, rematch-ul s-ar putea disputa în Rusia, la Moscova, mai exact în Piața Roșie.

ADVERTISEMENT

105 ani au împreună Mike Tyson (54) și Roy Jones Junior (51), dar au dus la bun sfârșit fără probleme cele opt reprize ale duelului din Staples Center.

Mike Tyson vs. Roy Jones Junior II, la Moscova, în Piața Roșie

Datorită faptului că Roy Jones Junior are dublă cetățenie, americană și rusă, partea a doua a meciului cu Mike Tyson ar putea avea loc în Estul Europei.

ADVERTISEMENT

Jones Jr. a primit cetățenia rusă de la președintele Vladimir Putin în 2015 pentru a i se facilita călătoria în țară, atunci când trebuie să lupte sau să își rezolve problemele de afaceri.

Pugilistul născut în Pensacola, Florida este deja un idol pentru ruși. Mai multe școli de box din Rusia poartă numele celui care a fost campion mondial la patru categorii de greutate diferită.

ADVERTISEMENT

„Roy iubește această țară, el iubește Rusia, iubește istoria Rusiei și îi iubește pe ruși. Are un respect enorm pentru cultura, sportivii și în special boxerii ruși”, a declarat Zolt Barna, managerul rus și partenerul de afaceri al lui Roy Jones Junior, conform The Sun.

Zolt Barna a continuat să alimenteze zvonurile legate de o nouă confruntare între clientul său și „Iron Mike”: „Se poate întâmpla, orice este posibil. Ar fi minunat. Un rematch, aici, în Piața Roșie… E o idee”, a declarat managerul pentru RT Sport.

ADVERTISEMENT

Roy Jones vrea să reprezinte Rusia: „Mă simt foarte rus”

„Pentru el este foarte important să reprezinte și Rusia. El va reprezenta Rusia, el este cetățean rus, are o școală aici, unul dintre cei mai buni prieteni ai noștri a deschis o școală pentru el.

Își împarte timpul între Statele Unite și Rusia, dar cel mai probabil se va muta definitiv aici”, a adăugat Zolt Barna.

Din nefericire pentru el, Jones Jr. nu a putut să se pregătească de meciul cu Mike Tyson în Rusia din cauza pandemiei de coronavirus, dar a anunțat că abia așteaptă să se întoarcă în țară după marele main-event.

Jones Junior a confirmat spusele agentului său, declarând că se simte „foarte rus”, atunci când a asistat la lupta dintre Anthony Yarde și Sergey Kovalev, desfășurată anul trecut, în Rusia, la Chelyabinsk.

 

 

ADVERTISEMENT