Life

Urmează o nouă nuntă regală. Nepoata celebrului rege și-a găsit viitorul soț

Se anunță o altă nuntă fabuloasă în familia regală. Nepoata renumitului Suveran a transmis că și-a întâlnit sufletul pereche.
12.06.2024 | 09:35
Urmeaza o noua nunta regala Nepoata celebrului rege sia gasit viitorul sot
Se anunță o altă nuntă fabuloasă în familia regală. Nepoata renumitului Suveran a transmis că și-a întâlnit sufletul pereche. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Urmează o nouă nuntă regală. Nepoata celebrului rege și-a găsit viitorul soț. Tânăra în vârstă de 27 de ani a anunțat logodna cu cel care i-a furat inima și alături de care va merge în curând la altar, pentru unirea destinelor.

Se anunță o altă nuntă fabuloasă în familia regală. Nepoata renumitului Suveran a transmis că și-a întâlnit sufletul pereche

Se anunță o altă nuntă fabuloasă în familia regală. Nepoata renumitului Suveran a transmis că și-a întâlnit sufletul pereche. Familia Regală din Iordania este în culmea fericirii de când s-a aflat marea veste.

ADVERTISEMENT

Prințesa Aisha bint Faisal a Iordaniei, în vârstă de 27 de ani, a dezvăluit că s-a logodit cu Kareem Yazeed Al-Mufti. Nepoata Regelui Abdullah al II-lea și a Reginei Rania a sărbătorit logodna printr-un eveniment fastuos.

Mai exact, a organizat o ceremonie de familie în stil tradițional iordanian la care au luat parte mai multe persoane apropiate. Potrivit tatler.com, au participat unchiul Prințesei, Regele Abdullah al II-lea, verișorii și Alteța Sa Regală Prințul Moștenitor Al Hussein Bin Abdullah al II-lea.

ADVERTISEMENT

De asemenea, de la petrecerea de logodnă nu au lipsit Prințul Ashem Bin Abdullah și Alteța Sa Regală Prințul Faisal bin Al Hussein. În momentul de față, nu se știe când va avea loc nunta Prințesei Aisha bint Faisal a Iordaniei cu Kareem Yazeed Al-Mufti.

Prințesa Aisha, alături de familia regală din Iordania
Prințesa Aisha, alături de familia regală din Iordania. Sursa foto: X / Couture Royals

Cine sunt Prințesa Aisha bint Faisal a Iordaniei și partenerul său, Kareem Yazeed Al-Mufti

Prințesa Aisha bine Faisal a Iordaniei este sora mai mică a Prințului Omar și a Prințesei Ayah. De asemenea, experții regali transmit că este geamăna identică a Prințesei Sara, mama sa fiind Prințesa Alia Tabbaa.

ADVERTISEMENT

Sursa menționată anterior mai spune că are studii superioare, deținând un masterat în religie, drept și societate. Diploma a fost obținută la Universitatea din Westminster. În plus, este o adevărată avocată a schimbărilor sociale.

Tânăra de 27 de ani a lucrat pentru programul Generații pentru pace, care este o „entitate non-profit de consolidare a păcii” înființată de tatăl său. Totodată, a publicat două lucrări academice despre sistemul penitenciar înainte de a-și termina masteratul.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, viitorul soț al Prințesei Aisha a studiat la Academia Regelui, un internat mixt din Madaba-Manja. A fost coleg cu prințul moștenitor Hussein, alături de care a studiat și la Universitatea Georgetown din Washington DC.

Prințul moștenitor a studiat istorie internațională la Universitatea Georgetown. Kareem Yazeed Al-Mufti se bucură de foarte multă vreme de o relație strânsă cu familia regală din Iordania și nu este de mirare că a fost primit cu brațele deschise.

ADVERTISEMENT
Tags: