Carousel hot news

“Urmează o partidă dificilă, deşi sîntem peste ei ca lot!”

Emil Săndoi este încrezător înaintea partidei din etapa a 12-a a Ligii 1, cînd vor întîlni FC Braşov. Tehnicianul celor de la CS U Craiova admite însă că partida va fi una foarte dificilă,...
24.10.2014 | 11:54
ADVERTISEMENT

Emil Săndoi este încrezător înaintea partidei din etapa a 12-a a Ligii 1, cînd vor întîlni FC Braşov. Tehnicianul celor de la CS U Craiova admite însă că partida va fi una foarte dificilă, deşi oltenii sînt peste elevii lui Adrian Szabo, din punctul de vedere al calităţii lotului.

„Ne aşteaptă o partidă dificilă, Braşovul a cîştigat în Giuleşti şi a ajuns la 16 puncte în campionat, sînt pe o poziţie bună. Mergem la Braşov cu speranţa într-un rezultat bun. Băieţii s-au pregătit bine în această perioadă, i-am văzut concentraţi, gata să treacă peste semieşecul cu Chiajna. Ne dorim să ne întoarcem cu punct sau puncte, avem mare nevoie pentru că vrem să ne distanţăm cît mai mult de linia care separă echipele care rămîn în divizie de retrogradate. Braşovul este o echipă matură, cu jucători care evoluează de mult timp împreună, cu personalitate, cum sînt Cătălin Munteanu, Serginho ori Grigorie. Noi, ca lot, sîntem peste FC Braşov. În plus, trecem printr-o perioadă bună, aşa că ne propunem să aducem puncte. Sperăm ca la ora jocului noi să fim echipa mai montată, mai concentrată”, a declarat Săndoi.

ADVERTISEMENT

Sandoi-Craiova

 

Tehnicianul oltenilor se poate baza pe serviciile lui Alexandru Mateiu, accidentat în prima etapă a campionatului, care a făcut deplasarea la Braşov.

ADVERTISEMENT

Lotul deplasat de Săndoi:

Rocha, Curelea, Brandan, Bawab, Brac, Bălgrădean, Achim, Varga, Ferfelea, Avrămia, Vătăjelu, Acka, Velcovici, Bancu, Băluţă, Madson, Mateiu, Pleşan, Târnăcop şi Frăsinescu

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri