Carousel hot news

“Urmează şi alţii! Faptele lui Sandu şi Kassai sînt mult mai grave!”

UDPATE 17:41 / "În mod cert vom avea alegeri mîine, pentru că nu cred că Mircea Sandu îşi permite un asemenea derapaj. Nu cred că poate să mai apară încă un candidat. Am spus-o de la...
04.03.2014 | 15:56
ADVERTISEMENT

UDPATE 17:41 / “În mod cert vom avea alegeri mîine, pentru că nu cred că Mircea Sandu îşi permite un asemenea derapaj. Nu cred că poate să mai apară încă un candidat. Am spus-o de la început că dacă Popescu candidează vom intra în turul doi, unde aveam toate şansele. De pe 6 martie voi fi noul preşedinte al FRF. Avem un semnal cert că România este pe drumul cel bun în ceea ce priveşte justiţia. Domnii Sandu şi Kassai au format o celulă de criză pentru a găsi tertipuri care să amîne alegerile. Dar nu este o stare de urgenţă, astfel încît îi rog pe membrii afiliaţi să vină mîine la Bucureşti la Adunarea Generală şi să voteze aşa cum le dictează conştiinţa. Condamnarea lui Gică Popescu este consecinţa faptelor sale. Este un sistem care a picat, vorbim despre o nouă generaţie deja, a declarat şi Răzvan Burleanu la o emisiune de televiziune.

UPDATE 16:07 / Gheorghe Chivorchian, unul dintre candidaţii FRF, spune că regretă condamnarea primită de contracandidatul său, Gheorghe Popescu, care a primit 3 ani, o lună şi zece zile cu executare!

ADVERTISEMENT

Fostul oficial al Timişoarei a declarat pentru FANATIK că speră ca eforturile lui Mircea Sandu, care încearcă să anuleze alegerile pentru preşedinţia FRF din cauza pedepsei primite de Gheorghe Popescu, să fie în zadar. “Am primit şi eu informaţiile despre care aţi scris, cum că Mircea Sandu încearcă anularea alegerilor, dar încă nu pot comenta nimic, este doar un zvon. Dacă n-aş fi crezut în şansa mea, nu aş fi candidat, dar nu sînt favorit! În legătură cu sentinţele oferite de Curtea de Apel, nu pot spune decît că nu mă pot bucura de răul oamenilor, chiar dacă Popescu îmi era contracandidat”, a declarat Chivorchian.

Marcel Puşcaş este unul dintre candidaţii la alegerile FRF de pe 5 martie care, în absenţa lui Gică Popescu, principalul favorit în viziunea multora, ar putea fi amînate. Cel puţin asta plănuieşte Mircea Sandu, actualul preşedinte al FRF. Puşcaş consideră însă că nimic nu se mai poate schimba şi că miercuri va fi ales noul preşedinte al Federaţiei. “Alegătorii vor schimbare, sînt deştepţi, iar cel mai bun să cîştige. Din ce ştiu eu, Popescu avea 40 de voturi din 230, deci vor veni 80 la sută. Oricum, cred că după ce s-a întîmplat azi, vor urma şi alţii. Mircea Sandu şi Adalbert Kassai au fapte mai grave, au 12 dosare, aşa că…”, a declarat Marcel Puşcaş pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri