Fotbal intern

Uros Cosic, accidentat la al doilea meci pentru U Craiova! Sârbul va sta departe de gazon trei săptămâni

29.09.2019 | 17:37
Uros Cosic accidentat la al doilea meci pentru U Craiova Sarbul va sta departe de gazon trei saptamani

Uros Cosis a ieșit accidentat în minutul 68 al meciului pe care Universitatea Craiova îl dispută în șaisprezecimile Cupei României cu CSM Reșița. Fotbalistul sârb era la a doua prezență în tricoul echipei lui Victor Pițurcă. Din primele imagini, se pare că gazonul de pe “Ion Oblemenco” a cauzat accidentarea fotbalistului. Problemele lui Cosic par a fi serioase, acesta plecând în cârje de la stadion.


UPDATE, 29 septembrie, ora 17:45/ Universitatea Craiova a anunțat, pe contul oficial de Facebook, că Uros Cosic a suferit o entorsă de gradul doi la glezna stângă și va sta departe de gazon aproximativ trei săptămâni.


Uros Cosic a părăsit terenul accidentat

Primul meci pe stadionul Ion Oblemenco nu a fost de bun augur pentru Uros Cosic, fotbalist ajung în această vară la Universitatea Craiova. Sârbul a ieșit accidentat în minutul 68 al meciului cu CSM Reșița, din șaisprezecimile Cupei României, iar, din primele informații se pare că Uros Cosic are o entorsă la glezna stângă, care pare a fi serioasă, având în vedere că fotbalistul a plecat în cârje de la stadion.

Fotbalistul Craiovei nu a fost atacat de niciun adversar până să acuze probleme, iar principala cauză a accidentării poate fi gazonul celui mai mare stadion din Bănie, care nu se prezintă în cele mai bune condiții, în special din cauza faptului că în urmă cu mai puțin de 24 de ore a găzduit un alt meci din șaisprezecimile Cupei.

Cosic a plecat în cârje de la stadion
Cosic a plecat în cârje de la stadion

Victor Pițurcă confirmă cauza accidentării

La finele meciului din Cupă, Victor Pițurcă a afirmat că motivul real al accidentării lui Uros Cosic a fost gazonul: “O orezărie adevărată, ne-a mai accidentat un jucător. Terenul a fost extrem de greu, a făcut o victimă azi, pe Cosic, asta este“.

Meciul cu CSM Reșița a reprezentat a doua apariție pentru Cosic în tricoul Craiovei, după debutul consemnat în partida cu Gaz Metan Mediaș, din etapa a 10-a din Casa Pariurilor Liga 1.