Fotbal intern

Uros Cosic și Elvir Koljic, blocați la Craiova! De ce au decis cei doi să nu plece acasă. EXCLUSIV

21.03.2020 | 11:56
Uros Cosic si Elvir Koljic blocati la Craiova De ce au decis cei doi sa nu plece acasa EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a fost prima echipă din Liga 1 care a anunțat că fotbaliștii intră în vacanță pe durata pandemiei de coronavirus care s-a răspândit și pe teritoriul țării noastre. Totuși, nu toți străinii din formația lui Corneliu Papură s-au întors acasă, iar FANATIK a aflat că Uros Cosic și Elvir Koljic au rămas în Oltenia.

Uros Cosic și Elvir Koljic, blocați la Craiova

Din cauza epidemiei de coronavirus, conducerea Universității Craiova a hotărât ca toți jucătorii să intre în vacanță, iar cei mai mulți dintre străinii oltenilor au plecat acasă.

ADVERTISEMENT

În schimb, Elvir Klojic și Uros Cosic au rămas la Craiova. În cazul lui Uros Cosic, fundașul oltenilor a preferat să rămână în România, pentru că la întoarcerea în Serbia ar fi trebuit să stea 28 de zile în carantină, urmând ca la întoarcerea în România să stea alte 14 zile.

Situația lui Elvir Klojic are legătură tot cu Serbia, atacantul bosniac neavând cum să intre în țara natală, deoarece granițele sunt închise.

ADVERTISEMENT

Oltenii nu cred că se mai poate relua sezonul

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a declarat că nu crede că sunt șanse ca actualul sezon să se mai reia din cauza pandemiei: „Știm deja ce avem de făcut! Trebuie să protejăm clubul U Craiova și jucătorii de la U Craiova.

Dacă putem să facem ceva mai mult pentru fotbalul românesc, o vom face. Nu cred că se va juca acest sezon. Este imposibil să se joace. Trebuie să se stabilească un criteriu de departajare.

ADVERTISEMENT

Trebuie se stabilească cine merge în Europa și dacă se ia campionatul”, a încheiat patronul oltenilor.

Sorin Cârțu, președintele oltenilor, s-a gândit la un criteriu de departajare, care i-a înfuriat pe rivalii de la FCSB și anume și anume să se tragă linie după finalul sezonului regulat.

ADVERTISEMENT

„Se poate lua clasamentul final de la cel din sezonul regulat. E o idee, nu e una rea. Cei care sunt la conducere trebuie să ia decizii.

Sigur că vor fi și nemulțumiri. Important e ce se decide și la UEFA, cum se vor pronunța cei de acolo”, a declarat Sorin Cârțu.

  • 2 este locul pe care Universitatea Craiova a terminat sezonul regulat, cu 46 de puncte
ADVERTISEMENT