News

Urs împușcat în timp ce mânca rămășițe umane! Descoperire macabră a autorităților

13.09.2020 | 09:27
Urs împușcat în timp ce mânca rămășițe umane! Descoperire macabră a autorităților
Parcul în care s-a petrecut tragedia. Sursa foto - facebook
ADVERTISEMENT

Un urs a fost împușcat în timp ce mânca rămășițe umane! Totul s-a petrecut într-un parc național din Carolina de Nord, Statele Unite ale Americii.

Administratorii parcului l-ar fi văzut pe urs în timp ce mânca rămășițele unui vizitator, din primele informații, de sex masculin.

Nu a durat mult până când a fost dată alarma. Câțiva excursioniști au găsit un cort în apropiere și la distanță foarte mică rămășițe umane.

ADVERTISEMENT

Ursul se hrănea cu rămășițe umane

Autoritățile au intervenit de urgență la fața locului, după ce au primit apelul. Cauza morții bărbatului încă nu a fost stabilită.

În urma descoperirii, polițiștii au demarat o anchetă pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat. Când personalul a ajuns la Backcountry Campsite 82 la scurt timp după miezul nopții, au confirmat că rămășițele erau ale unui bărbat adult.

ADVERTISEMENT

De asemenea, ei au eutanasiat ursul care mânca rămășițele umane, potrivit oficialilor. Identitatea victimei, care era în vizită din afara statului, nu a fost publicată.

“Rangerii lucrează în prezent pentru a notifica rudele apropiate. Cauza morții este necunoscută, iar cazul rămâne în curs de anchetă activă”, a declarat NPS într-un comunicat.

ADVERTISEMENT

Traseul Hazel Creek dintre Cold Springs Gap Trail și Welch Ridge Trail rămâne închis în timp ce investigațiile sunt în curs.

Vă reamintim că un tânăr de 16 ani a fost rănit grav în timpul unei excursii pe care o făcea alături de tatăl său în acea zonă din parc.

ADVERTISEMENT

Parcul, care acoperă o jumătate de milion de acri de teren accidentat, împădurit, din estul Tennessee și vestul Carolinei de Nord. Este cel mai aglomerat din Serviciul Parcului Național, stabilind un record anul trecut cu 12,5 milioane de vizitatori.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri