Fotbal international

Uruguay – Arabia Saudită 1-0 la CM 2018. Suarez, gol la meciul 100!

20.06.2018 | 19:47
Uruguay  Arabia Saudita 10 la CM 2018 Suarez gol la meciul 100

Uruguay – Arabia Saudită LIVE STREAM Campionatul Mondial. Uruguay – Arabia Saudită 1-0 s-a jucat în etapa a doua a Grupei B de la Campionatul Mondial 2018. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Min. 23 / GOOOOOL Uruguay! Luis Suarez profită de o ieşire greşită a portarului Arabiei Saudite şi înscrie

UPDATE, ora 18:00 / A început meciul Uruguay – Arabia Saudită


UPDATE ora 17:09. S-au anunțat echipele de start în meciul Uruguay – Arabia Saudită:

Uruguay: Muslera – Varela, Gimenez, Godin, Caceres – Sanchez, Vecino, Bentancur, Rodriguez – Suarez, Cavani

Arabia Saudită: Al Owais – Al Burayk, Hawsawi, Albulayhi, Al Shahrani – Otayf – Bahbir, Al Faraj, Al Jassim, Al Dawsari – Al Muwallad


Uruguay – Arabia Saudită LIVE STREAM Campionatul Mondial. Cele două formaţii se vor duela pe Rostov Arena, într-o partidă care va fi urmărită cu sufletul la gură de gazde. Ruşii sunt interesaţi direct de  Uruguay – Arabia Saudită, deoarece în ultimul meci al grupei se vor duela cu trupa sud-americană, într-un meci extrem de important pentru stabilirea parcursului în fazele eliminatorii.

Uruguay – Arabia Saudită LIVE TEXT, minut cu minut la Campionatul Mondial 2018

Uruguay – Arabia Saudită LIVE STREAM Campionatul Mondial. Luis Suarez şi Edinson Cavani, cei doi atacanţi din naţionala sud-americană au avut o evoluţie ştearsă în prima rundă de la turneul final, iar fanii din Uruguay aşteaptă goluri multe din partea celor doi super atacanţi în partida cu Arabia Saudită.

Uruguay - Arabia Saudită LIVE STREAM Campionatul Mondial.
Uruguay – Arabia Saudită LIVE STREAM Campionatul Mondial.

Uruguay – Arabia Saudită LIVE STREAM, în grupa G la CM 2018

Uruguay – Arabia Saudită LIVE STREAM Campionatul Mondial. Arabia Saudită caută prima victorie la un Campionat Mondial după o pauză de 24 de ani. Saudiţii s-au impus ultima dată la un turneu final în 1994, ediţie la care au reuşit două victorii şi au fost eliminaţi în cele din urmă din faza optimilor de finală.

Uruguay – Arabia Saudită LIVE VIDEO pe TVR 1 şi TVR HD

Uruguay – Arabia Saudită LIVE STREAM Campionatul Mondial. Arabia Saudită a învins naţionala din Uruguay într-o partidă amicală disputată în 2002 şi a reuşit o remiză în 2014. Cele două rezultate ar putea oferi un plus de încredere fotbaliştilor veniţi din zona arabă. Partida dintre cele două formaţii va fi condusă la centru de arbitrul francez Clement Turpin, cel care va fi ajutat la cele două linii de către Nicolas Danos şi Cyril Gringore. Luis Suarez va fi bifa selecţia cu numărul 100 la echipa naţională în partida cu Arabia Saudită.

Uruguay – Arabia Saudită cote la pariuri CM 2018

Uruguay – Arabia Saudită LIVE STREAM Campionatul Mondial. Uruguay este văzută marea favorită şi în opinia caselor de pariuri cu o cotă de 1,20, în timp ce o remiză este cotată cu 7,20, în timp ce un succes al saudiţilor a primit o cotă de 19,4. Luis Suarez şi Edinson Cavani sunt văzuţi ca mari favoriţi la înscrierea unui gol în poarta naţionalei Arabiei Saudite. Ambii atacanţi ai Uruguay-ului au primit o cotă de 1,55 din partea caselor de pariuri pentru un gol marcat în duelul dintre cele două formaţi.