Fotbal international

Uruguay-Egipt, pe cel mai ciudat stadion de la CM 2018! Cum arată arena

15.06.2018 | 13:45
UruguayEgipt pe cel mai ciudat stadion de la CM 2018 Cum arata arena
ADVERTISEMENT

Uruguay – Egipt se va juca vineri, de la ora 15:00, pe stadionul din Ekaterinburg, unul dintre cele mai ciudate arene de la Campionatul Mondial 2018. Oraşul, cel mai estic dintre gazdele turneului final din Rusia, va intra în istorie cu o arenă unică, cel puţin din punct de vedere al design-ului.

UPDATE, ora 15:58 / Chiar dacă stadionul de pe Ekaterinburg are una dintre cele mai ciudate tribune, fanii celor două naţionale au umplut aproape toate locurile de pe arenă. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

ADVERTISEMENT

“Ekaterinburg Arena” avea o capacitate de 23.000 de locuri, însă FIFA cere ca orice stadion care va găzdui meciuri de la un Campionat Mondial să aibă cel puţin 35.000 de locuri. În aceste condiţii, organizatorii au luat decizia să construiască o tribună specială, pe o schelă, care va dispărea la finalul competiţiei. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Uruguay – Egipt, primul meci de la CM 2018 pe cel mai ciudat stadion din Rusia

Tribuna temporară, cu o înălţime de 45,5 metri, are o capacitate de 12.000 de locuri, iar constructorii au montat special scuane portocalii, la fel ca în restul arenei. Arena din Ekaterinburg, alături de stadionul “Lujniki”, sunt singurele care nu au fost construite de la zero pentru Campionatul Mondial 2018. După meciul Uruguay – Egipt, pe acest stadion se vor mai disputa alte trei meciuri din faza grupelor.

ADVERTISEMENT
Uruguay - Egipt se va juca pe unul dintre cele mai ciudat stadioane de la CM 2018
Uruguay – Egipt se va juca pe unul dintre cele mai ciudat stadioane de la CM 2018