Fotbal international

Uruguay-Portugalia 2-1 la CM2018. Uruguayenii, în sferturi! După Messi, şi Ronaldo pleacă acasă

30.06.2018 | 22:45
UruguayPortugalia 21 la CM2018 Uruguayenii in sferturi Dupa Messi si Ronaldo pleaca acasa
ADVERTISEMENT

Uruguay – Portugalia 2-1 s-a jucat în optimile de finală de la Campionatul Mondial 2018. La doar câteva ore după ce Lionel Messi şi Argentina au fost eliminaţi, Cristiano Ronaldo are aceeaşi soartă.. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii, etc.

Min. 62 / GOOOOOOOL Uruguay! Cavani reuşeşte dubla cu un şut din marginea careului.

Min. 55 / GOOOOOL Portugalia! Pepe a egalat cu o lovitură de cap.

Min. 7 / GOOOOOOOL Uruguay! Edinson Cavani a marcat cu o lovitură de cap.

UPDATE, ora 21:00 / A început meciul Uruguay – Portugalia.


UPDATE, ora 20:00 / Au fost anunţate formaţiile de start pentru meciul Uruguay – Portugalia.

Uruguay: Muslera – Caceres, Gimenez, Godin – Laxalt, Nandez, Torreira, Vecino, Betancur – Suarez, Cavani

ADVERTISEMENT

Portugalia: Rui Patricio – Ricardo, Pepe, Fonte, Raphael – Bernardo, William, Adrien, J. Mario – Guedes, Ronaldo


Uruguay – Portugalia LIVE TEXT, minut cu minut la Campionatul Mondial 2018

Naţionala Uruguay a făcut parte în preliminarii din zona Americii de Sud, zonă în care au evoluat 10 formaţii. Reprezentativa pregătită de Washington Tabarez a încheiat pe locul 2, în urma Braziliei, cu un total de 31 de puncte, linie de clasament 9 victorii, 4 egaluri, 5 eşecuri, golaveraj 32-20. Dintre aceste 32 de goluri 15 au fost opera cuplului Edinson Cavani – Luis Suarez, primul marcând 10 şi devenind golgeterul preliminariilor.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Portugalia a jucat în grupa B a preliminariilor europene. Lusitanii au avut acelaşi număr de puncte cu ocupanta locului secund, Elveţia, 27, pentru că din zece meciuri au câştigat 9 şi au pierdut doar la debutul preliminariilor, în Ţara Cantoanelor. La fel şi Elveţia, a pierdut doar în ultima rundă, în Portugalia. A decis golaverajul, 32-4 al Portugaliei, faţă de 23-7 ai elveţienilor. Cristiano Ronaldo a fost al doilea marcator din preliminariile europene, cu 15 goluri, unul mai puţin decât polonezul Robert Lewandowski.

Uruguay – Portugalia LIVE STREAM, în optimile de finală de la CM 2018.

Calificarea Uruguayului în optimile de finală ale turneului final al CM din Rusia a venit în urma câştigării grupei A. Sud-americanii au terminat primii, cu punctaj maxim, fără a fi primit un gol şi au învins fără drept de apel naţionala ţării gazdă, cu 3-0, în ultimul meci al grupei, în fapt o finală, pentru că mabele erau deja calificate, după două succese.

ADVERTISEMENT

Portugalia a făcut parte din grupa B şi până în ultimele minute ale meciului cu Iran, ultimul din grupă, era câştigătoarea grupei. Însă Iran a scos un rezultat de egalitate şi chiar a ratat o imensă ocazie de victorie, care ar fi echivalat cu trimiterea acasă a lui Cristiano Ronaldo şi a colegilor săi, nimeni alţii decât campionii Europei în 2016. Portugalia a făcut două egaluri, 3-3 cu Spania şi 1-1 cu Iran şi a învins Maroc, 1-0, terminând pe locul secund, în urma Spaniei. Cristiano Ronaldo a marcat patru din cele cinci goluri, trei în partida cu Spania.

Uruguay – Portugalia LIVE VIDEO pe TVR 1 şi TVR HD

Partida dintre Uruguay şi Portugalia care va avea loc în faza optimilor de finală de la Campionatul Mondial din Rusia, sâmbătă, 30 iunie, de la ora 21.00, se poate vedea pe TVR 1 şi TVR HD, dar şi LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

ADVERTISEMENT
Uruguay - Portugalia la Campionatul Mondial 2018. Luis Suarez a fost cel mai bun jucător al sud-americanilor. În imagine, bucurându-se după marcarea unui gol Rusiei
Uruguay – Portugalia la Campionatul Mondial 2018. Luis Suarez a fost cel mai bun jucător al sud-americanilor

Uruguay – Portugalia LIVE cote la pariuri CM 2018

FANATIK.RO vă prezintă cele mai tari cote la pariuri pentru meciul dintre Uruguay şi Portugalia, din optimile de finală de la CM 2018.

Cine se va califica:

  • Uruguay  – cotă 1.95
  • Portugalia – cotă 1.80

Câte goluri se vor înscrie:

  • Peste 1,5  – cotă 1.50
  • Peste 3,5 – cotă 4.75
  • Sub 1,5 – cotă 2.40

Vor înscrie ambele echipe:

  • Da – cotă 2.10
  • Nu – cotă 1.65

Echipele probabile:

URUGUAY: Muslera -Caceres, Gimenez, Godin, Laxalt – Nandez, Vecino – Torreira, Bentancur – Suarez, Cavani. Antrenor: Oscar Tabarez

PORTUGALIA: Patricio – Cedric, Pepe, Fonte, Guerreiro William – Silva, Quaresma, Mario – Guedes, Ronaldo. Antrenor: Fernando Santos

Toate meciurile de la Campionatul Mondial din Rusia 2018 sunt LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

ADVERTISEMENT