Fotbal international

Uruguay – Rusia 3-0 la CM 2018. Video. Vezi rezumatul!

25.06.2018 | 19:02
Uruguay  Rusia 30 la CM 2018 Video Vezi rezumatul

Uruguay – Rusia 3-0 s-a jucat în ultima etapă a Grupei A de la Campionatul Mondial 2018. Ambele formații erau deja calificate în optimile de finală înaintea acestui meci, iar miza era doar ocuparea primului loc în grupă.

Sud-americanii au început în forță meciul și starul Barcelonei, Luis Suarez, a deschis scorul în minutul 10. Atacantul uruguayan a transformat o lovitură liberă de 16 metri, învingândul pe Igor Akinfeev cu un șut în forță.

Vezi rezumatul meciului Uruguay - Rusia 3-0 la CM 2018
Vezi rezumatul meciului Uruguay – Rusia 3-0 la CM 2018

Cavani a marcat primul gol la CM 2018 în meciul Uruguay – Rusia 3-0

La mijlocul primei reprize, uruguayenii și-au dublat avantajul după ce șutul lui Diego Laxalt a fost deviat în proprie poartă de Denis Cerîșev. Rușii nu au mai repetat prestația bună din primele două meciuri și au încheiat prima repriză în inferioritate numerică, după eliminarea lui Igor Smolnikov.

Repriza a doua a fost una de slabă factură, dar a fost salvată de golul marcat de Edinson Cavani pe final. Atacantul de la PSG este la primul gol înscris la Campionatul Mondial 2018 și a stabilit scorul final: Uruguay – Rusia 3-0. În urma acestui rezultat, uruguayenii au încheiat Grupa A pe prima poziție. În optimile de finală, Uruguay va juca împotriva ocupantei locului 2 din Grupa B, în timp ce rușii vor da piept cu învingătoarea aceleiași grupe.

Tags: