Uruguay – Rusia e meciul zilei de luni la CM 2018. Luptă aprigă pentru primul loc în grupă

Uruguay – Rusia e meciul zilei de luni la CM 2018. Luptă aprigă pentru primul loc în grupă
Uruguay - Rusia e meciul zilei de luni la CM 2018

Uruguay și Rusia se luptă pentru primul loc în Grupa A la Campionatul Mondial 2018, ambele echipe obținând deja calificarea în optimile de finală încă din etapa a doua. Duelul dintre cele două reprezentative le poate da o șansă de afirmare și jucătorilor care nu au fost folosiți în primele meciuri ale competiției.

Rușii au făcut instrucție în primele două partide, trecând de Arabia Saudită cu 5-0 și de Egipt cu 3-1, în timp ce Uruguay s-a impus la limită cu aceleași reprezentative, scor 1-0 în ambele meciuri.

Rusia își testează forțele cu un adversar mult mai valoros

Dacă Arabia Saudită și Egiptul nu i-au pus probleme Rusiei, meciul cu Uruguay este ocazia perfectă pentru trupa lui Stanislav Cherchesov să își testeze calitățile fotbalistice. Beneficiază și de aportul fanilor, care a contat mult și în partidele de până acum. Chiar dacă meciul nu este unul cu miză, rușii vor încerca să facă o figură frumoasă și să nu își dezamăgească suporterii. În plus, o victorie le-ar asigura un moral bun înaintea meciului din optimile de finală. Antrenorul își cunoaște foarte bine fotbaliștii, care provin doar din prima ligă a Rusiei.

Pentru ruși este pentru prima dată în istorie când reușesc să treacă de faza grupelor la Campionatul Mondial. Cu un egal, Rusia ar termina Grupa A pe primul loc și ar urma să întâlnească în optimile de finală echipa clasată pe locul 2 în Grupa B, care se va decide în ultima etapă dintre Spania, Portugalia sau, printr-o minune, Iran.

Luiz Suarez poate ieși din nou la rampă

De partea cealaltă, Luis Suarez are ocazia să iasă din nou în evidență, după ce la ultima partidă, cea cu Arabia Saudită, a marcat un gol și a fost desemnat omul meciului. A fost golul care i-a calificat pe sud-americani în optimile de finală ale Campionatului Mondial. Suarez a devenit primul fotbalist uruguayan care înscrie la trei ediţii diferite de Campionat Mondial (2010, 2014, 2018). Starul Barcelonei a marcat în ziua în care a ajuns la selecţia cu numărul 100 în naţionala celestă.

Marchează oricând în Uruguay – Rusia

Luis Suarez – 2.60; Edinson Cavani – 2.75; Fedor Smolov – 2.80

*Cote oferite de casa de pariuri online Unibet

Închide ×