Fotbal international

Uruguay – Rusia 3-0 la CM 2018. Sud-americanii s-au distrat cu gazdele

25.06.2018 | 18:50
Uruguay  Rusia 30 la CM 2018 Sudamericanii sau distrat cu gazdele
ADVERTISEMENT

Uruguay – Rusia LIVE la Campionatul Mondial – CM 2018. Duelul celor mai puternice echipe din grupa A s-a încheiat cu victoria clară a sud-americanilor. Rușii aveau și varianta remizei pentru a-și păstra primul loc în grupă, însă nu au rezistat în fața uruguayenilor. Vezi toate detaliile complete ale meciurilor rundei și comentariul LIVE accesând aplicația de mai jos!


UPDATE, ora 18:52 / Uruguay s-a impus fără drept de apelîn fața Rusiei, scor 3-0, și a terminat pe primul loc în Grupa A.

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 18:48 / GOOOOOOOOOOOL. Edinson Cavani a marcat golul de 3-0 din apropiere, după ce Akinfeev a scos mingea trimisă cu capul de Godin.


UPDATE, ora 17:35 / Rusia a rămas în inferioritate numerică după eliminarea lui Igor Smolnikov. Acesta a primit al doilea cartonaș galben după o intrare dură la Diego Laxalt.

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 17:24 / GOOOOOOOOOOOOOOOL. Diego Laxalt a șutat de la marginea careului mare, mingea l-a lovit de Denis Cerîșev și a intrat în poartă.


UPDATE, ora 17:11 / GOOOOOOOOOOOOOOOL. Luis Suarez deschide scorul, transformând în forță o lovitură liberă de la 16 metri.

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 17:00 / A început meciul Uruguay – Rusia.


UPDATE, ora 15:53 / Se știu echipele de start.

Uruguay: Muslera – Coates, Godin, Caceres – Nandez, Vecino, Torreira, Bentancur, Laxalt – Suarez, Cavani.

Rusia: Akinfeev – Smolnikov, Kutepov, Ignașevici, Kudriașov – Zobnin, Gazinski – Samedov, Al. Miranciuk, Cerîșev – Dziuba.

ADVERTISEMENT

Tot astăzi, de la ora 17:00, în grup A se mai joacă Arabia Saudită – Egipt la CM 2018. Meciul nu mai are nicio miză însă, cele două echipe fiind eliminate matematic.

Uruguay – Rusia LIVE TEXT, minut cu minut la Campionatul Mondial 2018

Rusia și Uruguay au avut un parcurs perfect până acum la campionatul mondial, au obținut maximum de puncte din precedentele două meciuri și se vor înfrunta acum pentru prima poziție. Duelul de la Samara va reprezenta doar a doua întâlnire dintre cele două naționale. Prima s-a întmplat în urmă cu șase ani, într-un meci amical disputat la Moscova și încheiat 1-1. Unul dintre marcatorii acelui meci a fost Luis Suarez, atacant care nu avea cum să lipsească din lot nici la actualul mondial. De altfel, alți patru jucători au rezistat din acea echipă în actualul lot al sud-americanilor: Fernando Muslera, Martin Caceres, Diego Godin și Edinson Cavani. De cealaltă parte, doar Yuri Zhirkov a supraviețuit.

Uruguay – Rusia LIVE STREAM, în grupa A la CM 2018

Spuneam mai devreme că Rusia și Uruguay își dispută primul loc în grupă. Avantajați sunt rușii, care au un golaveraj mai bun, ceea ce înseamnă că și egalul le servește la fel de bine ca o victorie pentru a termina pe primul loc în grupă. Elevii lui Stanislas Cherchesov au debutat cu o victorie entuziasmantă în fața Arabiei Saudite, pe care au învins-o cu 5-0. A urmat un meci la fel de bun în fața Egiptului, scor 3-1, iar Rusia s-a instalat pe prima poziție în grupă, dar și pe prima poziție în clasamentul general al golaverajului la actuala ediție de Cupă Mondială. Dennis Cherishev, cu trei goluri, și Arten Dzyuba, cu două, au fost cei mai buni marcatori ai rușilor până acum.

Uruguay – Rusia LIVE VIDEO pe TVR 1 si TVR HD

Uruguay este una dintre cele doar două echipe care nu au primit niciun gol la actuala ediție de Cupă Mondială. În schimb, elevii lui Oscar Tabarez au marcat doar două goluri, cu care au obținut însă punctaj maxim în grupă. A câștigat cu 1-0 ambele meciuri disputate până acum, cu Egipt și cu Arabia Saudită.

Uruguay – Rusia LIVE cote la pariuri CM 2018

Sunt toate șansele ca naționala Rusiei să joace la conservarea rezultatului acest joc pentru a-și păstra primul loc în grupă. Uruguay este ușor favorită însă la casele de pariuri. Sud-americanii au cota 2.75 la victorie, Rusia e creditată cu 2.90, iar remiza 3.15 .  Vezi ce alte ponturi pariuri îți recomandăm.

ADVERTISEMENT
Tags: