Sporturi

Usain Bolt a devenit tată pentru prima dată! A fost celebrat de premierul Jamaicăi: „Felicitări legendei noastre!”

19.05.2020 | 17:27
Usain Bolt a devenit tata pentru prima data A fost celebrat de premierul Jamaicai Felicitari legendei noastre
ADVERTISEMENT

Usain Bolt, ex-sprinterul Jamaican și octuplul campion olimpic, a devenit tată pentru prima dată, iar Kasi Bennett, soția sa, i-a dăruit o fetiță, cuplul fiind felicitat chiar de către premierul jamaican.

Usain Bolt a devenit tată pentru prima dată

Usain Bolt a devenit tată pentru prima dată, iar fericitul anunț a fost făcut de premierul jamaican Andrew Holness, alături de o fotografie împreună cu celebrul atlet.

ADVERTISEMENT

„Felicitări pentru legenda noastră Usain Bolt și pentru Kasi Bennett legat de sosirea pe lumea a copilului lor”, a fost mesajul premierului jamaican.

Fotografia postată de premierul jamaican. Sursă foto: twitter
Fotografia postată de premierul jamaican. Sursă foto: twitter
Soția lui Usain Bolt. Sursă foto: thesun.co.uk
Soția lui Usain Bolt. Sursă foto: thesun.co.uk

Bolt e un tată protectiv

Usain Bolt a glumit într-un live pe rețelele de socializare, în care a anunțat sexul copilului, avertizând viitorii pretendenți: „Nu contează ce bărbat! Nu contează ce băiat! Nu vă jucaţi cu mine”.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 33 de ani, Usain Bolt este octuplu campion olimpic şi deţinător al recordurilor mondiale la 100 şi 200 metri. El s-a retras din activitatea sportivă în 2017.

Usain Bolt a ajutat și Ministerul Sănătății din țara sa, în plină pandemie, care și-a propus să strângă 9.600.000 de euro pentru a achiziționa măști și ventilatoare  esențiale pentru blocarea și anularea virusului COVID-19.

ADVERTISEMENT

Cunoscut ca un tip generos, Bolt se implică de mulți ani și în campaniile de susținere a copiilor care fac sport în Jamaica.

Bolt a recunoscut mai demult că vrea să aibă trei copii: „Sunt încântat, dar și un pic emoționat. Am fost întotdeauna acea persoană pusă de glume și distracție”.

ADVERTISEMENT

„Mă gândesc dacă, totuși, ar trebui să rămân acea persoană și să o fac pe prietena mea să fie „tipul rău”. Acestea sunt întrebările pe care mi le pun, așa că vom vedea ce se întâmplă”, a mai spus „fulgerul”.

  • 33 de ani a împlinit Usain Bolt pe data de 21 august
ADVERTISEMENT
Tags: