Video şi foto. Usain Bolt, pregătire cu Borussia Dortmund

Sorin Dumitrescu   
in Galerie foto
21/03/2018, 13:28
Video şi foto. Usain Bolt, pregătire cu Borussia Dortmund GALERIE FOTO

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Fostul campion mondial şi olimpic al probelor de sprint, jamaicanul Usain Bolt, doreşte enorm să poată juca fotbal la nivel profesionist, acesta fiind al doilea sport îndrăgit după atletism. Visul său ar fi să ajungă într-o zi să îmbrace tricoul echipei favorite, Manchester United, dar ceea ce este sigur este faptul că pe 10  iunie va avea ocazia să calce pe iarba de pe Old Trafford, în calitate de căpitan al unei echipe UNICEF, într-un meci caritabil, împotriva unei selecţionate engleze alcătuite de starul Robbie Williams.

Pentru a fi în formă cel supranumit Fulgerul pentru viteza sa incredibilă pe distanţe scurte, a început deja pregătirile şi are în program să participe în martie la antranamentele Borussiei Dortmund, în perioada în care Budesliga are pauză pentru meciurile internaţionale.

Usain Bolt s-ar mulţumi să joace la Dortmund

Bolt postează pe conturile sale de socializare imagini de la toate şedinţele sale de pregătire, la care a apărut echipat în tricoul Borussiei. Usain nu a ascuns faptul că ar fi la de încântat dacă în loc de United ar putea ajunge la Dortmund, al doilea său club pe lista preferinţelor.

Însă valoarea sa de fotbalist este pusă la îndoială de personaje avizate din lumea balonului, precum fostul căpitan al Barcelonei, Xavi Hernandez: “Bolt este un tip simpatic şi care la la capitolul condiţie fizică şi mai ales viteză nu are cum să fie întrecut de cineva. Însă fotbalul nu este numai un jc fizic, trebuie şi o anumită inteligenţă a jocului, să îl percepi mental, ceea ce nu pare a exista la Bolt”.

 

Închide ×