Sport

Galerie foto. Usain Bolt, dezmăţ la carnavalul din Trinidad Tobago

Galerie foto. Vezi imagini cu fostul mare sprinter jamaican Usain Bolt în timpul carnavalului din Trinidad Tobago. Bolt e un împătimit al carnavalurilor.
12.02.2018 | 15:12
Galerie foto Usain Bolt dezmat la carnavalul din Trinidad Tobago
ADVERTISEMENT

Fulgerul Usain Bolt o ţine numai din petreceri în petreceri de anul trecut, când a pus capăt oficial carierei sale în atletism. Jamaicanul, considerat de mulţi drept un adevărat fenomen al probelor de sprint, de unde şi porecla primită, a decis ca o perioadă de timp, pe care doar el o va hotărî, să recupereze din anii petrecuţi numai la pregătiri şi concursuri. CLICK GALERIE FOTO

Usain Bolt este un mare fan al petrecerilor de carnaval şi cum în ţările Americii de Sud şi Centrale astfel de manifestări fac parte din specificul naţional, jamaicanul a avut parte de multe momente frumoase pe unde a colindat. 

ADVERTISEMENT

Usain Bolt s-a autopropus la echipa lui David Beckham

În această iarnă a ales Trinidad Tobago, ţară situată în apropierea meleagurilor natale. Bolt s-a distrat pe cinste, fiind personajul de atracţie, iar femeile nu aveau cum să lipsească din preajma sa. El s-a angajat în tot felul de dansuri cu tentă sexuală şi a purtat o bluză care parcă voia să spună că este un mare apărător al drepturilor sexului frumos, pentru că pe bluză scria Feminist.

În altă ordine de idei, Usain Bolt nu glumeşte deloc atunci când spune că foarte mult şi-ar dori să poată juca într-o echipă de fotbal. E fan Manchester United şi Borussia Dortmund, dar e conştient că nu la acest nivel ar fi competitiv. A fost în Africa de Sud, unde s-a antrenat cu Mamelodi, cea mai iubită formaţie din această ţară. Şi nu s-a sfiit să îi trimită un mesaj celebrului David Beckham, pentru a se autopropune la echipa pe care acesta o construieşte în campionatul SUA, la Miami: “Ai nevoie de cel mai rapid jucător? Eu sunt acela, Ai nevoie de un atacant care să marcheze multe goluri? Tot eu sunt acela”.

ADVERTISEMENT