Usain Bolt, două goluri la antrenamentul Borussiei!

Ionut Neamţu    Sorin Dumitrescu   
in Galerie foto
23/03/2018, 15:09
Usain Bolt, două goluri la antrenamentul Borussiei! GALERIE FOTO

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

UPDATE: 23.03. ora 13:30: Usain Bolt s-a descurct neşteptat de bine la antrenamentul echipei Borussia Dortmund. A demonstrat că nu are doar viteză, ci şi o tehnică mulţumitoare, iar momentul de apogeu s-a consumat atunci când a plasat o lovitură de cap care a însemnat un gol frumos, deşi avea fundaş la marcaj. Jocul bun a continuat cu o demonstraţie de tehnică, atunci când a excutat un tunel la perfecţie şi şi-a demonstrat sângele rece, transformând precis o lovitură de la  11 metri. Antrenorul Borussiei, Stoger, a rămas chiar impresionat şi a spus că deşi nu e încă lămurit pe deplin se vede că Bolt înţelege schemele şi are potenţial pentru o carieră în fotbal. VEZI GALERIE FOTO


Fanatik v-a adus recent la cunoştinţă faptul că fostul campion mondial şi olimpic la atletism, în probele de viteză, jamaicanul Usain Bolt, a început preegătiri asidue în vederea onorării cum se cuvine a posturii de căpitan al selecţionatei UNICEF, ce va întâlni la Manchester, chiar pe Old Trafford, o selecţionată engleză, dirijată de artistul Robbie Williams, într-un meci cu scop caritabil. (VEZI AICI DETALII)

Fulgerul jamaicain chiar iubeşte foarte mult fotbalul şi a declarat că îşi doreşte mult să îşi continue pe gazon cariera sportivă, pentru că a pus punct atletismului. Visul său este să îmbrace tricoul echipei favorite, Manchester United, dar este conştient că aşa ceva este foarte greu, dacă nu imposibil.

Vineri, momentul adeăvrului pentru Fulgerul jamaican

Aşa încât, ar fi la fel de bucuros dacă reuşita în fotbal s-ar produce pe terenul altei echipe cu nume în Europa, Borussia Dortmund. El a apărut în această perioadă de pregătiri îmbrăcat într-un echipament al galben-negrilor, cu numele său şi numărul 9 pe spate.

Însă acum a venit momentul adevărului, anunţat de fostul mare campion şi recordman al lumii pe reţelele de socializare. Vineri, Usain Bolt va susţine probe de joc la Borussia Dortmund, după care va fi informat dacă va fi menţinut alături de echipă sau i se va spune că nu are calităţile necesare. Bolt declară că se simte cel mai convenabil să joace pe aripă, pentru a-şi pune în valoare viteza net superioară multor fotbalişti.

Închide ×