Fotbal international

Usain Bolt ar putea să fie coleg de echipă cu un fotbalist român! Ce formaţie vrea să-l transfere

16.10.2018 | 10:35
Usain Bolt ar putea sa fie coleg de echipa cu un fotbalist roman Ce formatie vrea sal transfere
ADVERTISEMENT

Usain Bolt ar putea să fie coleg de echipă cu un fotbalist român. După ce a marcat o dublă într-un meci amical pentru Central Coast Mariners, multiplul campion olimpic a intrat în atenţia conducătorilor echipei Valletta FC, campioana Maltei.

Dacă va accepta oferta maltezilor, Bogdan Gavrilă, fost jucător al lui Dinamo Bucureşti, ar putea să joace alături de Usain Bolt. Mijlocaşul ofensiv de 26 de ani s-a transferat în această vară la Valletta FC, formaţie pentru care a marcat două goluri în opt meciuri. Campioana Maltei a fost cumpărată de Sanban Investment Group, o companie din Abu Dhabi, iar noul preşedinte al clubului a anunţat că vrea să-l aducă pe fostul atlet jamaican.

ADVERTISEMENT

Usain Bolt ar putea să fie coleg de echipă cu un fotbalist român. Oferta maltezilor

Maltezii de la Valletta FC îl vor pe Usain Bolt, care ar urma să fie coleg cu Bogdan Gavrilă, şi au înaintat deja o primă ofertă. Ghasston Slimen, unul dintre conducătorii clubului, a anunţat că este dispus să-i ofere jamaicanului un contract pe doi ani dacă va accepta să vină la campioana Maltei.

“Usain Bolt a doborât recordul la Beijing în 2008 şi i-am urmărit parcursul în atletism de atunci. Vom juca finala Supercupei pe 13 decembrie şi vom câştiga meciul cu Balzan, din moment ce i-am învins în campionat. Cum ar fi ca Usain Bolt să ridice trofeul Supercupei Maltei la zece ani după ce a doborât recordul de la Beijing. Îl vom trata ca pe un fotbalist. Se va antrena alături de ceilalţi jucători ai echipei. Nu-l vor trata ca pe un sprinter. Vrem să-i oferim un contract pe doi ani, aşa că poate să fie relaxat. Nu este vorba de bani, ci de istorie. Despre aşa ceva se va vorbi peste 50 sau 100 de ani”, a declarat Ghasston Slimen. Valletta FC ocupă în prezent locul trei în prima ligă din Malta, cu patru puncte în spatele lui Gzira United, liderul campionatului.

ADVERTISEMENT
Usain Bolt ar putea să fie coleg de echipă cu un fotbalist român. Bogdan Gavrilă evoluează la Valletta FC şi a jucat în trecut la Dinamo
Usain Bolt ar putea să fie coleg de echipă cu un fotbalist român. Bogdan Gavrilă evoluează la Valletta FC şi a jucat în trecut la Dinamo