Fotbal international

Usain Bolt, primele goluri din cariera de fotbalist profesionist! Video cu reușitele jamaicanului

Autori: Luana Martinescu, Traian Terzian | 12.10.2018 | 14:05
Usain Bolt a reușit să marcheze primele goluri din cariera de fotbalist profesonist

Multimplul campion olimpic de atletism Usain Bolt a reușit să marcheze primele goluri din cariera de fotbalist profesonist. Sportivul jamaican s-a antrenat în ultima perioadă cu formația australiană Central Coast Mariners și încearcă să-i convingă pe oficialii clubului să-i ofere un contract pentru sezonul care stă să înceapă.

Usain Bolt a debutat oficial în fotbal în urmă cu aproximativ zece zile, el fiind introdus pe teren în minutul 71 al partidei amicale dintre Central Coast Mariners și Central Coast Select. Jamaicanul nu a avut o prestație prea convingătoare reușind să dea prima pasă abia la a noua atingere de balon.

Usain Bolt a sărbătorit în stil propriu marcarea primului gol din cariera de fotbalist profesionist
Usain Bolt a sărbătorit în stil propriu marcarea primului gol din cariera de fotbalist profesionist

Usain Bolt a marcat primul gol din cariera de fotbalist profesonist la al doilea meci din carieră

La cel de-al doilea meci din cariera de fotbalist profesionist, în care a fost titular, Usain Bolt a reușit să înscrie și primele goluri. Jamaicanul a făcut-o în meciul amical dintre Central Coast Mariners și Macarthur South West United, în care a marcat ultimele două goluri ale formației sale, care s-a impus cu scorul de 4-0.

”Este un sentiment bun să marchez două goluri la primul meu meci ca titular. Sunt fericit că am venit la Mariners, îmi doresc să joc din ce în ce mai bine și să devin un titular constant”, a declarat la finalul întâlnirii Usain Bolt, deținătorul recordului mondial în probele de 100 și 200 metri.

În vârstă de 32 de ani, Usain Bolt este de opt ori campion olimpic. El s-a retras din atletism în 2017 și a anunțat la acel moment că visează să devină fotbalist profesionist. Înainte de a ajunge la Central Coast Mariners, jamaicanul s-a mai antrenat cu formațiile Borussia Dortmund, Mamelodi Sundowns din Africa de Sud și Stromsgodset din Norvegia.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!