Life

De ce nu își mai vorbesc Usain Bolt și Prințul Harry? „A devenit foarte serios, foarte repede”

Sportivul olimpic, Usain Bolt, s-a alăturat celor care au declarat că s-au îndepărtat de Prințul Harry de când acesta a cunoscut-o pe Meghan Markle. Care a fost motivul?
16.12.2021 | 12:22
De ce nu isi mai vorbesc Usain Bolt si Printul Harry A devenit foarte serios foarte repede
ADVERTISEMENT

Usain Bolt era cândva atât de apropiat de Prințul Harry, în vârstă de 37 de ani, încât trebuia să ajute la organizarea petrecerii de burlaci a acestuia. Acum, sportivul a declarat, în timpul unui interviu, că el și Harry nu își mai vorbesc.

Prințul Harry și Usain Bolt nu își mai vorbesc

Meghan Markle și Prințul Harry au renunțat la rangul de membri seniori ai familiei regale și s-au mutat în Statele Unite Americii. Cei doi își doresc să ducă o viață cât mai simplă și liniștită, departe de ochii lumii. Ducele și Ducesa de Sussex s-au retras chiar și de pe rețelele de socializare. 

ADVERTISEMENT

Recent, Prințul Charles s-a arătat este extrem de dezamăgit de atitudinea fiului său, cu care nu ar mai fi vorbit de 8 luni. Într-un interviu acordat, în urmă cu puțin timp, și legendarul sprinter jamaican Usain Bolt, cu care Prințul Harry avea o relație foarte apropiată, a declarat că nu și-au mai vorbit de mult timp.

În urmă cu 4 ani, Usain Bolt spunea că va organiza o petrecere a burlacilor de 3 zile pentru Ducele de Sussex. Sportivul Jamaican declara atunci că va discuta personal cu Meghan Markle pentru a o convinge.

ADVERTISEMENT

Pentru revista The Sun, sportivul olimpic a declarat că nu a mai păstrat legătura cu vechiul său prieten, dar că i-ar plăcea să redevină apropiați.

„Nu, nu am făcut-o (n.r organizat petrecerea burlacilor). Cred că a devenit foarte serios, foarte repede. El este axat pe  viața de familie și i se potrivește asta acum. Nu am mai vorbit cu el de ceva vreme, dar tot aș dori să păstrăm legătura.”, a dezvăluit Usain Bolt pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Usain Bolt este tatăl a 3 copii

La fel ca Prințul Haryy, care are acum 2 copii împreună cu Meghan Markle, Archie și Lilibet, și Usain Bolt și-a întemeiat, între timp, o familie.

Sportivul este tatăl a trei copii, Olympia, în vârstă de aproape doi ani, și gemenii Saint Leo și Thunder, născuți anul acesta, în luna iulie.

ADVERTISEMENT

Despre paternitate, Usain Bolt mărturisește că l-a schimbat foarte mult și l-a învățat să aibă răbdare. La început s-a ocupat de cei mici alături de iubita lui, Kasi Bennett, apoi au apelat la ajutorul unei bone.

„Nu am fost o persoană răbdătoare, dar când ai trei copii trebuie să fii răbdător și înțelegător. Ei fac doar ce vor. Trebuie să înțelegi că ei nu știu multe, așa că trebuie să-i înveți și să continui să repeți.”, a declarat sportivul în cadrul aceluiași interviu.

Între timp, Harry și Meghan nu sunt așteptați la Sandringham luna aceasta, pentru a petrece Crăciunul cu Regina. Va fi primul ei Crăciun fără Prințul Philip, care a murit în aprilie.

ADVERTISEMENT