VIDEO. În genunchi! "Fulgerul" Bolt nu a mai lovit la ultima finală

campionatul mondial de atletism, usain bolt retragere

Usain Bolt a participat la ultima competiţie a carierei, Campionatul Mondial de Atletism de la Londra. Atletul jamaican anunţase că va concura doar la proba de 100 de metri şi la ştafeta de 4x100 de metri. Prima surpriză s-a produs săptămâna trecută, când Bolt a ratat aurul la proba regină a atletismului-VEZI DETALII AICI.

Usain Bolt retragere. Sâmbătă seară, Usain Bolt a intrat din nou pe Stadionul Olimpic din Londra, de această dată era ultima probă la care concura în carieră. Alături Omar McLeod, Julian Forte şi Yohan Blake, echipa jamaicană de ştafetă 4x100 de metri. Sportivul de 30 de ani intra la ultimul schimb şi a primit băţul de Blake. Jamaica era a treia, dar cu şanse la medali de aur.

Usain Bolt retragere. Toţi ochii erau aţintiţi pe Usain Bolt, jamaicanul urma să parcurgă ultimii 100 de metri ai carierei. După patru paşi, sportivul de 30 de ani simte că are probleme. Camerele focusează pe faţa schimonosită de durere a jamaicanului. Multiplul campion olimpic şi mondial se prăbuşeşte pe pista arenei unde triumfa la Jocurile Olimpice din 2012. Jamaica rata o nouă medalie la ştafeta de 4x100 de metri.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Echipa Marii Britanii trece prima, cu un timp de 37 de secunde şi 47 de sutimi, este urmată de americani care opresc cronometrul la 37 de secunde şi 52 de sutimi. Medalia de bronz ajunge la echipa Japoniei. Cauza accidentării lui Bolt poate fi explicată şi pusă pe seama întârzierii începerii finalei de 4x100 de metri. "Cursa a întârziat cu 10 minute, ne-au pus să aşteptăm 40 de minute. A fost o nebunie!", a declarat Yohan Blake la finalul cursei.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30Telekom Sport 2
Campionatul Mondial de Handbal. România - Cehia
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933